ossolomiyo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 gençler i.ü nasıl sizce??beyazıt ve avcılar diye ikiye ayrılmış bulunuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hangi açıdan nasıl mekan olarak soruyorsan beyazıt tarihi eser avcıları soruyorsan dağ başı sayılır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ossolomiyo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 o mükemmel kapının altından geçerek sınıfıma gitme hayalleri kuruyordum lakin avcılar'daymış vet. fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bemn de vet istedim ama olmadı iü güzeldir ama vet de hangi alan üzerine yoğunlaşacaksın[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ossolomiyo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 valla bilemiorum 5 yılda biter mi o da malum.. klinik olur büyük ihtimal..[signature][hline]Madem ki Türk'sün;göster de ürksün!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 bu sevdiğimin okulunda transkriptlere nasıl bakılıyor artık interntten benim zamanındaki linkler kurbaa olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 nokta otomasyon sisteminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 kullanıcı adı şifre alımı yaptırmıyor öğrenci numaramı hatılryorum ama bunlar beni hatırlamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar