DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 pazar kurduğumuzda canavarlar bie vurabiliyomu[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 denesene :-P[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 buyur..[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 attack veriyo yane yatabilirim onu diyosunuz ama şunu açık bi dille ifade edin[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 gewrçi expe yazık stone of life a yazık. :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 iyi bari kurmyayım o zaman[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher
zzz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ? merchant attack fln ?[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya bi soru sordum ewet yada hayır diye kesin bi cevap alamadım ölürmüyüm ölmezmiyim[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher
zzz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 soruyu anlasak cewabı wercezde :lol:[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 pazar kursam diyom canavarlar bana vururmu mesela trollerin orda pazar açtım adam yanıma troll çeekti troll bana vururmu[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher
zzz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 normal merchanttayken attack olup olmadığımı konu tam açık yazsanız[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Tezgah açıyosun ya abi hani mal satmak için, senin tezgah açıkken mesela bi ash kngiht gelse sana vurur mu vurmaz mı onu tartışıyoz. deneyelim diyorum ses yok :-P edit: kırk kişi birden açıklamışız :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! [Bu mesaj Eternalus tarafından 12 Ekim 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ewet[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher
Necro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Eternalus, 12 Ekim 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Tezgah açıyosun ya abi hani mal satmak için, senin tezgah açıkken mesela bi ash kngiht gelse sana vurur mu vurmaz mı onu tartışıyoz. deneyelim diyorum ses yok :-P edit: kırk kişi birden açıklamışız :D Attack alırsın tabii ama diyelim buffy gibi bir priest var partyde korkma merc açmadanda yatarsın :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers
zzz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 tabiki wuruo git bi dandik dts ash spotu koy mesela bak nası gömüolar :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: ama diyelim buffy gibi bir priest var partyde korkma merc açmadanda yatarsın zuhahahahaha[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Necro, 12 Ekim 2005 22:35 tarihinde demiş ki: said: Eternalus, 12 Ekim 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Tezgah açıyosun ya abi hani mal satmak için, senin tezgah açıkken mesela bi ash kngiht gelse sana vurur mu vurmaz mı onu tartışıyoz. deneyelim diyorum ses yok :-P edit: kırk kişi birden açıklamışız :D Attack alırsın tabii ama diyelim buffy gibi bir priest var partyde korkma merc açmadanda yatarsın :D abicim biz de insanız sonuçta insan afk olur arada bi di mi yani? bi an dalarsın uzaklara mesela. bi bakmışsın party chatten biri küfrediyo :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Necro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 olm bi 45 olamamıştım yaa 7 kere yattım senin yüzünden en baba adam bendimde o yüzden şey edios :D buffy e soruom abi hazırmısın hazırım ya 1dk wc deim :D press ok :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ah be necro ne günlerdi bea özledim şimdi valla. olsun iyi ark olduk unutmuyoz birbirimizi o da yeter di mi lam? heyt bea yiğidim aslanım vs. vs. :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 KO da eslant gate de merchant acmisdim pc acik cafeyi duzenliordum fln biraz disari cikdim toplam 30 45 dk arasinda bi yaratik adini unuttum gelmis 15 13 dmg ile oldurmus beni =) merchant acikken =) Press Ok :)[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 tamam satış falan yapmıcam parada kazanmıcam ::D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher
Zetes Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ölürsün.[signature][hline]Please wait...
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Ölürsün. işte bu :D:D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher
Necro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Off :D ne psikopatmışım ya sırf orc kesecem die abyyse girdim milelt deli oldu :D acid pot atıoalr def 100 e indi :D pahah koptum ama ii kestim öcümü aldım[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers
garagaddar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: DioNea, 12 Ekim 2005 22:33 tarihinde demiş ki: pazar kursam diyom canavarlar bana vururmu mesela trollerin orda pazar açtım adam yanıma troll çeekti troll bana vururmu ALLAH YARATTI DEMEZ[signature][hline]artık sunu bırılerı duzeltsın
Öne çıkan mesajlar