spadina Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ne hayallerle geldik şimdi ne durumdayiz.3.sinif mak muh ligindeyim ama 3.siniftan ders alamiyorm 1 sene kesin uzadi bu sene artik kasmamiz gerek yoksa boku yicem :) alttan 20 ye yaklasik dersim war tam rakamı bende bilmiyorm..son 2 haftada 2 senede gitmediğim kadar okula gittim.dekanin odasina gittim dekan degmiş eski dekanida taniyordm bi rahatlikla gittim bi adam war fax cekebilirmiyim dedim megersem yeni dekan oymus azar işittik iyimi :) ne hayallerle geldik düştüğümüz duruma bak..şimdi kendin etmişin kendin bulmussun diceksiniz haklisinizda ama olan olmus :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hacı bende 3. sınıf olmama rağmen 3. sınıf dersi alamayan bi müh. adayıyım ama sen 20 ders naptın ya hiç ders geçmedin heralde daha benim yine 6 ders var alttan durumu kurtarabilirim[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 iyide 20 ders alttan birakip nasil 3. sinif derslerini almayi bekliyodun ki?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 baslamamissinki sen daha uniye...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bende 3. sınıfım alttan dersim yok hatta üstten ders alıyorum. ama ingilizcem yok ne yapacaz. ve birde kpss puanım olmuş kocaman bir sayı[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yeniden öss sınavına gir :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 abi alamicami biliyorm ondan ahh cekiyorm geçtiğim dersler beden tarih türkçe bide mak muh giriş :) beden bile war anasini satim=)aslinda öss ye girmeyi düşünüyorm ama bu sene derslere fln giriyorz..bu sene sıkı tutacam ins baktim olmadi sinava girecem :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar