Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html İtalyanlar kendilerini Avrupalılarla karşılaştırmışlar binevi ti ye almışlar kendilerini.Bide turklerle italyanların cok fazla benzer yönü varmış şaşırdım dorusu[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... [Bu mesaj Zep tarafından 13 Ekim 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 italyanlarımı izliyorum kendi milletimimi izliyorum bilemedim tıpatıp aynısı :D[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Guild: Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bu vidyo eğer hani koltuga kök salan falan bi vidyo var oysa 121241234134 kere acıldı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 malased o:(aramada yapmıştım ama göremedim heralde kusura bakmayın.neyse kitlensin pls[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar