zeger Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Selam arkadaslar bundan 2 hafta once diez serverında ban yedim characterimin lvl ı 61 priest cok emek harcadım. Ama beni en cok rahatsız eden olay neden banlandıgımı bir türlü kavrayamamıs olmam kesinlikle macro, dube, ks, kufur vs... gibi olaylara karısmadım. Bu konuda bilgisi olan arkadasalar var lütfen bana mesaj atsınlar ilginiz icin simdiden tesekkurler..
Joey Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 chargeback dediğin olay ne peki?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 86xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
w00t Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kredi kartı purchase ile ilgili olmasın[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous
zeger Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Kredi kartı ile ilgili olabilir ama premium aldıktan sonra bu paranın bankadan cekildigini biliyorum ayrıca premiumun bitmesine 1 gun kala ban yedim diyelimki para bankadan cekilemedi bunu 1 ay sonramı fark ettiler. Para gitmedi diyorlarsa extremde gittigine dağir kayıt var anlamadım bir türlü bu olayı...
dRagnoN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 banned permanently demek bi daha açılmayacak demek:( neyse sonucunda bir çok kişi chargebackden ban yedi bu serverlar artık bitik myko ya geçin[signature][hline]LvL:64 Server:Beramus Nps:100k 70'e gidiyom:p
New Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hayırlı olsun ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
zeger Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Charın gitmesinemi yanayım ustumdeki ve depomdaki itemleremi yanayım bilemiyorum deliricegim en az 200 dolar zararım var gitti gül gibi itemler..
New Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 benim ustumde item yoktu piyasanın ucuzlayacaıgını dusunup sattım ama tam tersi oldu :'(
Öne çıkan mesajlar