Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chargeback ban sebebi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaslar bundan 2 hafta once diez serverında ban yedim characterimin lvl ı 61 priest cok emek harcadım. Ama beni en cok rahatsız eden olay neden banlandıgımı bir türlü kavrayamamıs olmam kesinlikle macro, dube, ks, kufur vs... gibi olaylara karısmadım. Bu konuda bilgisi olan arkadasalar var lütfen bana mesaj atsınlar ilginiz icin simdiden tesekkurler..
Mesaj tarihi:
chargeback dediğin olay ne peki?[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 86xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Satıldı :(
Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Mesaj tarihi:
Kredi kartı ile ilgili olabilir ama premium aldıktan sonra bu paranın bankadan cekildigini biliyorum ayrıca premiumun bitmesine 1 gun kala ban yedim diyelimki para bankadan cekilemedi bunu 1 ay sonramı fark ettiler. Para gitmedi diyorlarsa extremde gittigine dağir kayıt var anlamadım bir türlü bu olayı...
Mesaj tarihi:
banned permanently demek bi daha açılmayacak demek:( neyse sonucunda bir çok kişi chargebackden ban yedi bu serverlar artık bitik myko ya geçin[signature][hline]LvL:64
Server:Beramus
Nps:100k

70'e gidiyom:p
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Mesaj tarihi:
Charın gitmesinemi yanayım ustumdeki ve depomdaki itemleremi yanayım bilemiyorum deliricegim en az 200 dolar zararım var gitti gül gibi itemler..
  • Yeni Oluştur...