ReeK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 80.dakika şu an gs farkı yedi ve bu sene bişey yapamıcanı gösterdi bu sene bjk ve fb çekişecek ben bjk liyim ama fb yi favori görüyorum ama fb ile bjk arasında ki oran % 50.5 fb % 49.5 bjk gs ise % 20 dierlerinin % 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 walla bence normal skoar herta zaten ii takım bide kadro tam nerdeyse bizim takım nerdeyse yeni yani normal bi sonuc[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 wlla direk bi hazırlık macını baz alarak gs yi nasıl sildin anlamadım.. isalla bütün lig boyunca böle sonuclar alırlar tabe :P cok severim ben onnarı.. *wlla bak der ama*[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 said: ReeK, 27 July 2003 19:04 tarihinde demiş ki: 80.dakika şu an gs farkı yedi ve bu sene bişey yapamıcanı gösterdi bu sene bjk ve fb çekişecek ben bjk liyim ama fb yi favori görüyorum ama fb ile bjk arasında ki oran % 50.5 fb % 49.5 bjk gs ise % 20 dierlerinin % 0 rofl! bu yorumu yapmak için ya kafanda sorun olcak ya yaşın futbol u anlamak için yeteri kadar büyük olmicak yada silahla yazdırıcaklar :) benim sampiyon olucaz herkesi yencez gibi bir iddiam yok ama sene sonunda bu dediklerin cıkmaz ise yutucakmısn hepsini onu merak ediyorum ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 toplamda yuzde 120 uzerinden calisioruz yani?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 hell spyım ol kes beni..dsaıpdjkıas[hline]aente is alone on this way.. aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 geçen sene başiktaş son hazırlık maçında 5 yemişti hatırlatayım...adı üstünde zaten hazırlık maçı (jübile maçıydı da neyse) hiç kimse tüm gücünü ortaya koyarak oynamıyo...[hline]there is no dark side of the moon really. matter of fact it's all dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Hemen morelini bozma Beşiktaş da geçen sene fark yiyordu Ama sampiyon oldu. Fenerbahce hersene boyle ya Super transferler yapiyor. ama cok bir sey olmaz Fenerden... Aziz Yildirim gitsin de yine o eski fenerbahce olusunda Kapişalim...[hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 bence gene 3 takım arasında çekişme oalcak[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 cok iddialı walla[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ben seye guldum baya.. spikerin adini unuttum simdi gs 2 farkla geride mac devam ediyo adamdan super yorum geldi "evet sayin seyirciler galatasaray yenik durumdayken nasil mac kazanirim provasi yapiyor!" aeaehaehaeh.. pes wallahi..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Bugun tamburacı actı agzını yumdu gozunu. Adam demedıgını bırakmadı. Sabandan, bu adam avrupadan kovuldu, 5 klup kovdu bu adamı dıye soz ettı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: Nukem_Verite, 28 July 2003 03:59 tarihinde demiş ki: çekişme falan yok kartal şampiyoında dynamick herkesin düşüncelerine saygılı olmalısın sana saçma gelen şeye "sewn gerizekalısın hede hödösün" diye atlıyabileceğin ortam burası değil linki aşağıda : Link[hline] :) Nasıl yorum yapacagımı öğretene kadar sen bi geçmişine bak baskalarının yazdıklarına nasıl yaklaştıgına bak bjk yi tutan arklarının attıkları mesajlara falan bak, nasıl kollandıkalrını gor, ne kadar tartışmalar geçmiş ve nekadar kişi eleştirmiş bi çetelesini tut, birde benim yazdıgımı tekrardan oku arkadaşım. Daha rahat anlaşırız... "Sen gerizekalıısn blabla" demedim ben accık düzgün oku bu tip saçma sapan seyleri yazmak için ya xxxx ya xxxx... olacak diye yazmışım artık ben bilemem nedeni nedir ihtimal olarak aklıma gelenleri saydım. Kimseye orda senin suan bana uyarıda bulunmanı gerektirecek bir hakaretim yok? Gaza gelmeyelim? Kaldı ki ben nasıl yazmam gerektigini cok iyi biliyorum ama bari bilgisi olmayanlar saçma sapan yorum yapmasın yaparlarsa da ben konuşma özgürlüğümü sonuna kadar kullanıp kendi fikirlerim doğrultusunda eleştiririm. Buda en doğal hakkımdır. Benim tuttugum takıma saçma sapan laf atmak ,ego tatmini yapmak için yırtınan tipleri görürsem lafımı esirgemem.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 show'un spikeri maç 2-1 olunca öyle dedi. ama o adam prates'e ısrarla brezilya demeyi dürdürüyor "brezilyanın şutu üstten auta gitti" hazırlık maçlarını bırak ligin başında bile belli olmaz geçen sene beşiktaş'ın hazırlık maçları kötüydü lig başladı hala kötüydü.sonra toparladılar. tek maçtan yorum imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ne zaman söylediyse söyledi lafın aptallığı ve saçmalığı daha ötesi komikliği tartışılmaz bişey..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar