Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frost Mage Talentları "?"

Sohto

Öne çıkan mesajlar

instancelar icin bi frost mage bi artic reach bi ice ice block sart gerisi hikaye tabi imp blizzde alinirsa sahane oluyor[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip)

Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Tuor harika soylemissin tam benim tarzim :)

ayricana ozi sana gelem :)

simdi soyle bir olay var. firein dmg araligi cok yuksek oldugu icin +dmg kasmana gerek yok +300 dmg yapip benim vurdugum 800 ude vurabilirsin 1000de vurabilirsin 550 750 arasi vuruyor 0 dmg ile. frostta 460 505 arasi vuruyor ki bu +dmgi tam anlami ile kullanmak demek. mc de frostbite falan olmadigi icin +criticalda gidince uber oluyo benim gibi yani :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 13 Ekim 2005 12:36 tarihinde demiş ki:
Tuor harika soylemissin tam benim tarzim :)

ayricana ozi sana gelem :)

simdi soyle bir olay var. firein dmg araligi cok yuksek oldugu icin +dmg kasmana gerek yok +300 dmg yapip benim vurdugum 800 ude vurabilirsin 1000de vurabilirsin 550 750 arasi vuruyor 0 dmg ile. frostta 460 505 arasi vuruyor ki bu +dmgi tam anlami ile kullanmak demek. mc de frostbite falan olmadigi icin +criticalda gidince uber oluyo benim gibi yani :)

sen uber olduysan ben charımı siliyorum :D:D:D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...