Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frost Mage Talentları "?"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
instancelar icin bi frost mage bi artic reach bi ice ice block sart gerisi hikaye tabi imp blizzde alinirsa sahane oluyor[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip)

Burning Legion
Mesaj tarihi:
Tuor harika soylemissin tam benim tarzim :)

ayricana ozi sana gelem :)

simdi soyle bir olay var. firein dmg araligi cok yuksek oldugu icin +dmg kasmana gerek yok +300 dmg yapip benim vurdugum 800 ude vurabilirsin 1000de vurabilirsin 550 750 arasi vuruyor 0 dmg ile. frostta 460 505 arasi vuruyor ki bu +dmgi tam anlami ile kullanmak demek. mc de frostbite falan olmadigi icin +criticalda gidince uber oluyo benim gibi yani :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Mesaj tarihi:
said:
Darklight1903, 13 Ekim 2005 12:36 tarihinde demiş ki:
Tuor harika soylemissin tam benim tarzim :)

ayricana ozi sana gelem :)

simdi soyle bir olay var. firein dmg araligi cok yuksek oldugu icin +dmg kasmana gerek yok +300 dmg yapip benim vurdugum 800 ude vurabilirsin 1000de vurabilirsin 550 750 arasi vuruyor 0 dmg ile. frostta 460 505 arasi vuruyor ki bu +dmgi tam anlami ile kullanmak demek. mc de frostbite falan olmadigi icin +criticalda gidince uber oluyo benim gibi yani :)

sen uber olduysan ben charımı siliyorum :D:D:D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
  • Yeni Oluştur...