Hagen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 şimdi ben bir oyunu yanlışlıkla e harddiskimden sildim control panel de add remove programsta gözüküyor, ancak ordan silmeye çalışınca siliyor gibi yapıyor ama control panelde gözükmeye devam ediyor cd'den tekrar install etmek için cd'yi takınca install seçeneği çıkmıyor, play seçeneği çıkıyor ancak e harddiskinden sildiğim için haliyle oynanmıyor bu bilgisayarımda kalan parçayı şimdi ben nasıl bulabilirim, ne yapabilirim??? oyun da bg2 bu arada amma heves etmiştim ya yeni yükledim bi de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 www.ccleaner.com diye küçük bir program var.Bu sorunları çözebiliyor, bir dene derim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 çektim ama işe yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Your Uninstaller diye bir program var ona garanti veririm. Google dan lite veya demo bulabilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bu program paralı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 http://www.shareup.com/downloading-3595.html trial ını çekebiliyorsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 start-->run-->regedit sonra oyunun ismi neyse arat buldugu seyleri sil ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 denedim arkadaşlar beceremedimm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 1 mb kadar ufacık bir dosya var ve muhtemelen dosyanın adında da oyun ismi geçmediği için ben bu dosyayı bulamıyorum... peki ben bu dosyayı silmeden bi şekilde oyunu tekrar install etsem o ufak dosya bi probleme yol açar mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar