Smooth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Evden internete giriyorum Elimde iyi sayılan bir sistem var ancak modemim eski Sorun su Internete 31200 bps den daha yuksek bir hızda baglanamıyorum cozum yolu onerebilirmisiniz ? Sistem ozellikleri P4 2.4 512DDRAM 128MBDDRAM li GeForce4MX 440 SE 80GB 7200rpm HDD 52Sony CDROOM 48x24x48 LG RW Gigabyte GA-8ST800 Anakart Creative SBLIVE 5.1 Ses kartı Jazz J7915A Speaker Sistemi Avermedia TV kartı (int.) 56k Rockwell (sanırım bole yazılıyor) Modem Int. 10/100 mb Ethernet + Klavye Mouse WIN98SE kulklanıyorum Sorun nerede yardımcı olursanız sevinirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 telefon hattından dolayı o hızı alıyorsundur. mesela ben bodrumda yaşarken 32kb ile bağlandığını söylüyordu istanbul ataköyde iken 48kb yani sorun ne modeminde ne sisteminde istiyorsan telekoma söyle para ile hatları değiştirsinler dijital telefon hattı çeksinler...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Evde çok paralel hat varsa o da sorun yapıyor. Mesela eve telefon kablosunun direk girdiği yerden nete bağlanınca bağlantım çok daha iyi oluyor(du). Artık kabloyum =P[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 2 ye ayrılıyor hat ben duvardaki prizden direkt olarak alıyorum 2 telefon var ama tabiki hat priz sayısına gore ayrılıyor (sanırım) 4 - 6 tane... Kesin bundan dolayı mıdır sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Modeme bağladıgın telefon kablosunun uzunluğunun bile etkilediğini söylemişti arkadaş.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar