Way Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arkadaslar bende baya eski bi dvd rom var..cok kullanmadımıyorum o yuzden sorunu anlayalı biraz gec oldu ne yapılabilir biraz yardım ederseniz sevinirim.. sorunum dvd rom a dvd takınca direk geri cıkartıyo calıstıramıyo..cd bozuk tur belki diye baska cd ler taktım hic bi gelisme olmadı..normal cd leri calıstırıyo ama dvd leri calıstırmıyo ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Motorunda bir arıza vardır muhtemelen. Tamire verebilirsin. Ya da eskiyse yeni bir tane alıver?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Dur tahmin ediyim markası Samsung mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar