Necro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Kaç kere denememe rağmen HS hata veriyor patchlerde bi eksiklikmi var die launcher ı açtım cannoct connect ftp dior yoksa turk ip ler oyundanda mı ban yedi :P :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Necro üstat bari sen yapma şu ip ban muhabbetini. Yeter yaa. Şimdi sen böyle söyledinya en az 3-5 kişi atlayacak ban olayına. Unutun artık şunu.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Kimse bana hakaret için noob demesin. Ben zaten noob'um. +6 Chitin setle ve sadece +6 takilarla ne olunulabilir ki? Hata içinde forumda ftp adresi var. Onu bulursan oradan direk çek kur hata ortadam kalkar. [Bu mesaj Dexteriyus tarafından 13 Ekim 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 düşünmek bile korkutucu ırkçılık eğer öyle birşey olduysa sonra açsalar bile başlamam ve gerekli şikayetlerde bulunurum dilekçe ile...[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
Necro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Dexteriyus, 13 Ekim 2005 15:50 tarihinde demiş ki: Necro üstat bari sen yapma şu ip ban muhabbetini. Yeter yaa. Şimdi sen böyle söyledinya en az 3-5 kişi atlayacak ban olayına. Unutun artık şunu. Şakasına dedim ben onu yaf :P var bak orada :Pp of bi deneyin bakim giriomu beyler?[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers
Öne çıkan mesajlar