Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ya arkadaslar demın muhabbedtını yapıyoduk bu kus grıbının.Sımdı aklıma takıldı ben ramazandan berı tavuk ve mamullerını yıyorum.Ve ramazandan sonra grıp oldum =( bı haftadır grıbım yok canım dıyorumda sızce kus grıbımı oldum =) ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 evet malesef kuş gribi olmuşsun şimdiden rest in peace diyelim biz sana allahaşkına abi biz nerden bilelim :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Olmadın. Daha yeni çıktı. Çoğu yerde de dondurulmuş durumda. Evde yiyorsan hiç sorun değil, 2 dakika boyunca 80 derecede pişerse, (süre daha uzun olabilir tabi, bu minimum) virüs ölüyor. Yalan değil, hem TV söyledi hem de annem. Kendisi doktor, hayatını da bakkaldan almadı yani :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 evet 80derecenin üstünde pişince virüs ölüyor ama yinede yememek lazım bide duyduuğum bi habere göre kuş gribi normal durumda ölümcül olmuyor.. normal gribal enfeksiyon varken birde bu virüsü kapınca R.I.P olma hakkını kazanıyormuşuz[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ben öyle bir hak kazanmak istemiyorum. Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 geçmiş olsun dicem ama geçmiş de olmuyo ki...[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bende gribimde benımki kuşlu olmayanından sanırım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ben de gribim ama arkadaştan bulaştı. Kuş da değil haliyle :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 son aldıgım duyumlara göre kus giribi olanların kolları kanata dönüsme eğlimi gösteriomus sende bu yoksa problem yoq[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 eheh yok ole bisi =) yarın doktora gıtcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Boşuna gitme. Grip İlaçla 7günde ilaçsız bir haftada geçer. Tıp Fakültesinde Klasik sözdür...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Kuş gripli tavuk döner yiyerek intihar edicem...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yok geçmemiştir daha ya.. bende gribim ama kuş deil biliorum çünkü tavuk eti pek sevmem ve pekte yemem :D[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bende pek sevmem tavugu ama ögrenciyiz işte o yüzden yiyoruz ve baya çok yiyoruz... Vee bende şu an evde bir arakadaşla grip oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ne pasif virusmus 80 derecede 2 dakka da olunurmu be :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 benımde sumuklerım akioo :)) kuş heralde bilmiyorm[signature][hline][b]cats rulz =) o senin ruh halinle alakalı;bütün tövbeleri yamalı. yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?! vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 benimki delikanlı gribi sadece delikanlılara etki ediomuş türkiyede ilk ben kaptım gribi[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 3 e katlar 5 e bölerse seni görürüm delikanlı ayaklarını :D[signature][hline][b]cats rulz =) o senin ruh halinle alakalı;bütün tövbeleri yamalı. yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?! vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hehe fransuxa soruyorum sana delikanlı gribide olsa delikanlı bi türke bişey olur mu hıı?[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ama sen nerden bilicen grip ilk bana bulaştı[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 senı kandırmıslar o delıkanlı grıbı değil baska bi grip ama burda soylenemes :P[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Veteriner arkadasimin dedigini yaziyorum, Kus gribinin su anki haliyle insana bulasmasi zor. Ama eger kustan domuz gibi evrimsel olarak insana daha yakin bir canliya gecerse, ordan insana gecmesi kolaylasir. Belirtileri zatüre gibiymis, yüksek ates, halsizlik, ishal falan.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya ben boluda okuyorum ve yemekhanede 2 gundur tavuk yıyordum ısallah olmem.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 insanlar önlem olarak tavuk yemiyor ama genede dikkatli olmak lazım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 betona oturmuşundur...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar