Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kus gribi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaslar demın muhabbedtını yapıyoduk bu kus grıbının.Sımdı aklıma takıldı ben ramazandan berı tavuk ve mamullerını yıyorum.Ve ramazandan sonra grıp oldum =( bı haftadır grıbım yok canım dıyorumda sızce kus grıbımı oldum =) ???
Mesaj tarihi:
evet malesef kuş gribi olmuşsun şimdiden rest in peace diyelim biz sana

allahaşkına abi biz nerden bilelim :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

Mesaj tarihi:
Olmadın. Daha yeni çıktı. Çoğu yerde de dondurulmuş durumda. Evde yiyorsan hiç sorun değil, 2 dakika boyunca 80 derecede pişerse, (süre daha uzun olabilir tabi, bu minimum) virüs ölüyor. Yalan değil, hem TV söyledi hem de annem. Kendisi doktor, hayatını da bakkaldan almadı yani :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
evet 80derecenin üstünde pişince virüs ölüyor
ama yinede yememek lazım
bide duyduuğum bi habere göre
kuş gribi normal durumda ölümcül olmuyor.. normal gribal enfeksiyon varken birde bu virüsü kapınca R.I.P olma hakkını kazanıyormuşuz[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Mesaj tarihi:
Ben öyle bir hak kazanmak istemiyorum.

Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun dicem ama geçmiş de olmuyo ki...[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
Boşuna gitme. Grip İlaçla 7günde ilaçsız bir haftada geçer. Tıp Fakültesinde Klasik sözdür...[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Mesaj tarihi:
benımde sumuklerım akioo :)) kuş heralde bilmiyorm[signature][hline][b]cats rulz =)
o senin ruh halinle alakalı;bütün tövbeleri yamalı.
yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?!
vazgeç artık yıldızlardan..
Mesaj tarihi:
3 e katlar 5 e bölerse seni görürüm delikanlı ayaklarını :D[signature][hline][b]cats rulz =)
o senin ruh halinle alakalı;bütün tövbeleri yamalı.
yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?!
vazgeç artık yıldızlardan..
Mesaj tarihi:
Veteriner arkadasimin dedigini yaziyorum,

Kus gribinin su anki haliyle insana bulasmasi zor. Ama eger kustan domuz gibi evrimsel olarak insana daha yakin bir canliya gecerse, ordan insana gecmesi kolaylasir.

Belirtileri zatüre gibiymis, yüksek ates, halsizlik, ishal falan.[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
ya ben boluda okuyorum ve yemekhanede 2 gundur tavuk yıyordum ısallah olmem.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now, entertain us
  • Yeni Oluştur...