Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Format attım harddiskin 20 gb'ı yok ?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Format atıp xp yi tekrar kurdum hard diski bölümledim 20 - 20 toplam 40 gb ama sadece 20 gb ı görüyor ne yapabilirim ?[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

"yedik onu biz"

sanırım en kafa ağrıtmayan yolu partition magic kullanmak olur. bilimum p2p'da aratırsan bulabilirsin ama bunu indirmen yasal olmayabilir iş bu mesaj tavsiye niteliği taşımamakla beraber, sadece bilgilendirme amaçlıdır bıdıbıdıbıdı..[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

Konu açılmışken bende bi soruyuim şimdi burakstlin ben açtım management ı normalde benim harddisk 200 gb ama windows onu 120 olarak goruor ve 80 gb gibi bişi ole boş kalıo şimdi açtım orayı şole bi yazı var 180 gb li bişi yazıo(200 normalde ama 1024 ler 1gb alındıgı için ole olabilir bilmiom) işte 120 normal olarak goruor ama bide 62 gb ayrılmamış yazıo işte onu nasıl direk 200 gb yapabilir(180 oluo ama neyse)[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 09 Ekim 2005 02:53 tarihinde demiş ki:
"yedik onu biz"

sanırım en kafa ağrıtmayan yolu partition magic kullanmak olur. bilimum p2p'da aratırsan bulabilirsin ama bunu indirmen yasal olmayabilir iş bu mesaj tavsiye niteliği taşımamakla beraber, sadece bilgilendirme amaçlıdır bıdıbıdıbıdı..

başlığı görür görmez "yedik onu biz" aklıma geldi ya :)[signature][hline]jahnn
Sosyal ağlarda paylaş

bu gibi durumlar 140 - 160 lik harddisklede olan bir mevzudur eger harddisk fat32 seklinde bicimlendirilse systeam belirli kısmını okuyamaiyor eger ntfs seklinde bicimlendirirsen sorunun oradan kalkacagini saniyorum[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...

Sosyal ağlarda paylaş

boşver öyle kalsın hem daha sağlam olur yedeklemede kullanırsın xp göçtümü az zararlı çıkarsın illa tek parça istiyosan ilk kurulum da diskleri sil bölümleri de sil tek parça olcak sonra da nfts olarak biçimlendir geriside gayet basit
kolay gelsin :D[signature][hline]öyle diyosan öyledir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...