Gothic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Tıkırdat Seri No : 4B5681FC906EC0B8 İşiniz Bitince Programı Kapatın Neti Kastırıyor Acayip Şekilde [Bu mesaj Gothic tarafından 05 Ekim 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bu ne bea! türk iplerimi mi banlandı ki ip adresini saklayıp da giriyoz?[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Trial version mu? Yoksa full version mu? Edit: Trialmiş :) [signature][hline]Nick : Jr__ Clan : :::Human__Killer::: [Bu mesaj KnuCkLeS tarafından 05 Ekim 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Eternalus, 05 Ekim 2005 22:10 tarihinde demiş ki: bu ne bea! türk iplerimi mi banlandı ki ip adresini saklayıp da giriyoz? bişey sakladıgın yok ne biçim bir tepkidir bu anlayamadım koalylık olsun diye bulduk.....programını aç siteye gir sornada kapat hepsi bu kadar[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 gothic olm senin bana garezin mi var? bu uskodan yine mi banlandık tepkim ona. yoksa o programı rapidshare için kullandım ben :D biri cvp versin. uskodan banlandık mı? yani siz banlandınız diye resmi bi açıklmama var mı? edüh: bu program ip adresini gizliyo olması lazım bu arada. rapidshare fln anlamasın diye [Bu mesaj Eternalus tarafından 05 Ekim 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hayır abicim programın mantıgı procy olarak işliyor farklı site ip lerinden giriyormuşsun gibi gösteriyor[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Eternalus, 05 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: gothic olm senin bana garezin mi var? bu uskodan yine mi banlandık tepkim ona. yoksa o programı rapidshare için kullandım ben :D biri cvp versin. uskodan banlandık mı? yani siz banlandınız diye resmi bi açıklmama var mı? edüh: bu program ip adresini gizliyo olması lazım bu arada. rapidshare fln anlamasın diye [Bu mesaj Eternalus tarafından 05 Ekim 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Kimsenin kimseyi banladığı yok, siteyi yapmaya çalışırken salaklar bazı ip gruplarını yanlışlık yada bug sonucu blokladılar. Hemen her ülkeden giremiyenler var, bizle bir alakası yok.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:10x.xxx
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ortalikta 2919812120894102 tane public proxy varken ne gerek var?[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ayara ne gerek var aç programı gir[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 en garanti yol elinle yap kardeşim böyle program fln boşver :D[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :)
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: [b]İşiniz Bitince Programı Kapatın Neti Kastırıyor Acayip Şekilde peki.. "ayar"a gerek yok. ben bilmiyorum zaten.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Rubens Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 GoTHiC'cihim seni tebirik ediyorum saol canım :) allah razı olsun bilgisayarı kırcatım evde eyvallah
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 merhaba herkese bu forumun hem yenisi hem eskisiyim bu prog. başka bi hata weriyo int. cafede olduum için mi acaba?
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 olabilir[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Gothic, 05 Ekim 2005 22:21 tarihinde demiş ki: hayır abicim programın mantıgı procy olarak işliyor farklı site ip lerinden giriyormuşsun gibi gösteriyor Steganos ta ayni mantıkla işliyo ..[signature][hline]GüN GeLeCeK..!
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 yes bu küçük oldugu için daha koaly çalışıyor[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 up abi uppp hep topic açmayın uppp[signature][hline]Anne Aşığım--Sus Ben Sana Aşık Olunca Söylerim
makromedya Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben programı çalıştırdım ama hala giremiyorum nasıl işbu benmi beceremedim acaba :D
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 program mozillada calısmıyor :) bende ie kullanmıyorm. zaten ke nın stesınıde ayda bir kullanıyorum. program kenarda kalsın :) belkı lazım olur
makromedya Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 mod zilla felan yok bende benim makinam saf temizdir kirletilmemiş :D programı kurdum başka bişey yapmam gerekiyomu yardım plz
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 programda sorun yok ben denedim catir catir giriyor.[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 up[signature][hline]Anne Aşığım--Sus Ben Sana Aşık Olunca Söylerim
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 aynı programı kullanıyorum proxy deiştir diyerek giriliyor hide ip platinium 1.73v arkadaşın verdiği keyde şifresi yapıştıyorsunuz cracklenmiş oluyor[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile!
coyote_e Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 yaw bn giremedim yaw alla alla canım sıkıldı :([signature][hline]Nick:ARES2000 Clan:TURKMASTERS Server:ARES LvL:6x Nation:İnsan Evladı
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 programı yükle daha sonra o şifreyi yapıştır istenilen kısıma ordaki button lardan kntrol et sonra çift tıkla sağ alt köşede çıkacak sağ tıkla proxy deiştir de daha sonra united state yazar büyük ihtimalle ve siteye girmek kalıyor sana daha sonra çıkmak istersen sağ tıkla exit hide ip bu kadar[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile!
Öne çıkan mesajlar