Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 uzatır.. ben içtim uzadım..[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? Tabii ki uzatmıyor.Sadece basket oynamak için uzun olmak gerektiği için uzunlardan basketçi oluyor.. Tabiki dogru aksini dusunen saftır ve aptaldır zaten.basketbol boy uzatmaz boyu uzun olanları basketbolcu yaparlar. "ben 6 yasından beri basket oynuyorum boyum da 1.90 "diyenler,zaten siz 9-10 yaslarında boyunuz uzun oldugun icin basketbola devam etmişsiniz genlerinizde varsa boy uzar.Basketbol kesinlikle boy uzatmaz [Bu mesaj Tamonikiden tarafından 13 Ekim 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 peki nedir uzatan hangi şey ( kalsiyum değilse )[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar