arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 mumu yaktım odamın köşesinde yastıkların üstüne uzandım ağlıyorum gözlerimden akan her yaş kalbimin sesini bağırıyor sanki hissediyorum sonunu hastalık iyice bedenime bulaşmış ağır giden bir kaplumbağa kadar yavaş ama güzel benim hastalığım hayaller ve halisülasyonlar beynimi sarmış yalnızken dost yaratmış bana deliriyorum sanırım ah ah desem kaçmasam yinede gerçekten ve iyileşmekten yavaş yavaş ta olsa ölüyorum öyle değilmi?ü sesimi duyuyormusun peki? cevap verecek misin? sende mi ağlıyorsun ? ağlattım mı dünyayı ben? az bile mi yaptım???? haklısın.. ihanetin acısı büyük olur tabiki geçmişin izi beynimde hayallerimi öldürüyor çekin onu!! başım ağrıyor anne bana ne yaptılar? hatırlıyorum anne... sevgilim burdamısın geçmişimi gördün mü? anlatayım mı? kara melek benim adımdı geçmişini silen melek masum ama üzgün melek üzgünüm gerçekten üzgünüm yalanlarım için doğrularım için üzgünüm kara meleği öldürdüğüm için üzgünüm anrenda duwcal um şimdi ben mutlu arenda, zihnini hapsetmiş arenda hafızanı yitirdin mi arenda? yeniden doğdu kara melek arenda oldu artık kara melek değil o üzgünüm ama böyle hislerimi yansıttığımda güldüler mi bana? kızdılar belkide? kaçmalıyım aşık oldum kullanıldım bende bırakıldım sebepsiz yere hatam neydi tanrım? pişmanım özür dilerim ben artık black angel deilim arenda duwcal ....[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hayat acımaz[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 acımıyor...[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: arenda_duwcal, 12 Ekim 2005 00:18 tarihinde demiş ki: pişmanım özür dilerim ben artık black angel deilim arenda duwcal .... şu kısmı güzel olmuş,ii bi şarkı sonu olabilecek kapasitede bi söz:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar