Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıldızışığı ve Gölgeler Serisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben özellikle şuan kaçırma derim. çünkü üç kitap bi arada normal fiyatının çok altında satılıyor. sevgili ve nadide fantastik yayınevimizin okuyacak olanlara kıyağı; okumuş olanlara... ee öle işte...
elaine cunningham ın en gösterişli serisi bence.
Mesaj tarihi:
Çok güzel bir seri. Spoiler vermeden konuyu anlatayım biraz.
Şimdi bir drow hatun kişimiz varki doğuştan yetenekli bir büyücü oluyor kendileri. Zamanla yukarı dünyaya geçiyor ve kendisine sıkı bir yol arkadaşı buluyor. Drizzt gibi good değil drow olmanın gerekliliklerini yapmaktan çekinmiyor hatta haz bile duyuyor. Ama bu iyi dostluk(!)lar edinmesine engel olmuyor. Neyse seri işte budaklanıyor ve underdarktan rashemen'e kadar uzanıyor. Bir arayış mevcut. Spoiler vermeden daha fazla şey analatamam.
Ama benim asıl merak ettiğim bu seriden sonra drowların akibeti ne olacak? Çok sakat bir durum var ortada ne de olsa.

bunun dışında yine çok güzel bir anlatım ve ahenk mevcut. Pek çok kitaın tersine bu kitabın çeviriside hiç fena değil. Akıcı bir dili var. bir solukta okuyorsun.
Kısacası tavsiye edilir.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
Evet kesinlikle okumalısın, en başta kötülükten sıtkı sıyrılmış drow düşüncesi canımı sıksada kitabın asıl koseptinin öyle olmadığını anlayabilirsin okudukça, sonunda ağlamıştım :D[signature][hline]The one side moon is always dark.
Mesaj tarihi:
Elaine Cunnighamın en iyi serisidir bu bence...Çok sevdim,hem fantastik olarak doyurucu hemde edebi açıdanda Elaine kalemini konuşturmuş.Bunu en çok bu seride hissettim.

Ayrıca Thorn dan fln ayrı seri olur bence,hatta yazmıştır bile belki.
Mesaj tarihi:
hiç durma, ben kitapları arkadaşımdan alıp okumuştum şimdi elimde olsun diye bende gidip alacağım.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
said:
Dragonfire, 26 Eylül 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
hiç durma, ben kitapları arkadaşımdan alıp okumuştum şimdi elimde olsun diye bende gidip alacağım.

evet herzamanki gibi bütün kiitapları benden okuyosun :P
  • Yeni Oluştur...