KazemAnk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 son bir kaç gündür Pazarlara tıkLadıgımda bir kaç kişide simgesi çıkmadıgı halde sol köşede "1" yazıyor bos bır kutu ustune geldıgın zaman gold premium servis yazıyor.. adam yazmıs 700m filan genellikle bu fiyatLarda bir kaç gun durdum dayanamadım denemek için aldım ama kullanılmıyor.. Nedir bu bilgisi oLan warmı? :)[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 Np: 28xxx cLan: EsCaPe
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bende gördüm onu merkat ediyorum nası kullanılıyo acaba[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ
KazemAnk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ben dayanamadım artık çektim walla:) ama kullanamadım bankamda duruo:P[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 Np: 28xxx cLan: EsCaPe
sadness Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sanirim sacma sapan bi bug.. bende gold uyelik aldiimda gelmi$ti.. verdiin paraya yazik cidden ^^[signature][hline]i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim..
Lee54 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 peki neden gelior o şey bunuda anlayan varmı ??[signature][hline]Nick : Lee lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru )
KazemAnk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya ben goze aldım gidecek olan parayı.. sorun diil orasıda merak işte adamı herseyı yaptırıyor;:)[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 Np: 28xxx cLan: EsCaPe
Öne çıkan mesajlar