salihb Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arkadaşlar ben normal oyuna girerken nickimi yazıyorum oyuna giriyor ama şifre degiştirmekiçin giriyorum hata veriyor girmiyor başka char deniyorum giriyor ne yapmalıyım yardım lütfen
w00t Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 2 ihtimal olabilir -dogum tarihini yanlıs giriyor olabilirsin , bunun icin yapacak bisey yok -baska birinin dataları ile cakısmıs olabilir , GM bulursan cozer ancak[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous
salihb Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 dogum tarihim dogru yani daha oraya gelmeden nickimi şifremi yazıyorum şifre yanlış diyor ama oyuna giriyor deli olucamn yaaaaa
w00t Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 az once soyledigim gibi 2. secenek[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous
Joey Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 aynı olay bendede vardı ama ben oyuna girerken kullanıcı adı kayıtlı değil diodu siteden girince şifre yanlış (aynı olmasa bile benzeri :D) bendeki sorun şifrede 11 karakterden fazla girmemden kaynaklanıomuş. sende 11 haneden sonrakini silip öyle dene oda olmadı forget password link ine tıkla ordan tekrar iste ben öyle yaptım (eğer e-mail adresini doğru verdiysen)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 86xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Öne çıkan mesajlar