OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 moradon bug ı forgatten bug ı skıll bug ı cz de hp gorunmuyordu damage alınca onu duzeltiyorlarmıs. son gelen haberler[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır Nation : Karus Server : xigenon Level : 66 Chare : warrior Clan : Symphony Name : OrioN_ NP :
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hhaberler nerden gelio babacan ? + skill bug yapanlar ban yiyomu ? yerlerse çok saçma olur bence çünkü skillbug oyunun hatasıydı kullanmayan şey durumuna düşüo gibiydi :P reskil yap hem healer hem duffer ol :P bi daha yap hepsini birden ol :P[signature][hline]CLAN _Miqrop_tm clan leader _Miqrop_AmidoN server dies +45 aliyoruz isteyen PMlesin
OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arkadaslar gm le konusmuslar onlar demiş[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır Nation : Karus Server : xigenon Level : 66 Chare : warrior Clan : Symphony Name : OrioN_ NP :
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Hangi birini banlasınlar adamın lvl 61 60 skill bug kullanıyor zaten cikciklere hiç laf yok adamın MP Sİ Yetmiyor 3 nova atmaya çalışıyor Serverda clan kuramassın - pazardan item alamassın düpemi değilmi vs. vs.: Oyunun Cılkı Çıktı Nick : _PoWeR_TURK_ Np : 27k Clan : NewWorldOrder Server : Cypher ImSorry
gondorr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sabah ilk oyuna girdiğimde skil bugı gitmişti bende hem asas hem okçu skilleri wardı sabah baktığımda gitmişti sonra dc oldum bi daha giremedim[signature][hline]lvl-58 clan-AudioSlave np-5xxx ArChEr Brc_GoNDoR
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Peki bu hata raporu serverdanmı kaynaklanıyor Savaşlara giremiyorum Girerken Takılıyor ve hata raporu veriyor Savaş Bitene kadar giremiyorum Oyuna.... Yardımcı olabilecek varmı? Nick: _PoWeR_TURK_ NP : 27K Clan: NewWorldOrder Server: Cypher ImSorry
gondorr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hayır tek 1 serverla alakası yok 1301 mi ne patchi gelcek[signature][hline]lvl-58 clan-AudioSlave np-5xxx ArChEr Brc_GoNDoR
Joey Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: PoWeR_TURK, 13 Ekim 2005 10:43 tarihinde demiş ki: Peki bu hata raporu serverdanmı kaynaklanıyor Savaşlara giremiyorum Girerken Takılıyor ve hata raporu veriyor Savaş Bitene kadar giremiyorum Oyuna.... Yardımcı olabilecek varmı? Nick: _PoWeR_TURK_ NP : 27K Clan: NewWorldOrder Server: Cypher ImSorry çok basit 1300 patch ini yüklememişsin :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 87xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Öne çıkan mesajlar