Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chiristmas için Uludağ (Unigroup)

Trasty

Öne çıkan mesajlar

said:
zgrw, 10 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
noel baba da gelcekmi ?

türkiye christmas kutlamaz biliyorsunuz değilmi :) pek hoş karşılanmaz bence :)

e zatenb türkiye kutlamıyor , türkiyedeki hristiyanlar kutluyor. bide onlara özenen ne olduğu belirsiz kişiler kutluyorki onların neyi kutlayp neyi kutlamadığı beni çok enterese etmiyor açıkçası..

ha ayrıca noel yemekleri çok güzel oluyor , komşu muhabbetini anlatmıştım yukarlarda...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

kim dini konuya çekmişki? ayrıca konu zaten dini bir konu. ramazan bayramı kutlu olsun demek ne kadar din ise bu da o kadar dini..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

Bok atmak insanların cok hoşuna gidiyor.Eskiden paticikte search yapmadan biri topic açtımı saldırır kimse iyilik olsun diye değilde kendimi tatmin etmek için birbirlerine laf atardı sonra bu düzeldi ama bazılarının içinde kalmış bu özellikler ki hala sataşmak istiyorlar tatmin edebilmek için kendilerini.
Sosyal ağlarda paylaş

Elektrot bu bahsedilen tur 2-3 senedir en az yapılıyor bildiğim kadarıyla şimdi kesfettin galiba ki bu kadar garibine gitti.Bildiğim kadarıyla da bu isim turun ilk kez o fransız okullarından brininin christmas tatilinde yapılmasından kaynaklanıyor . Garip birşey göremiyorum ben bu isimde oraya tatile giden kimse christması kutlamıyor kaldı ki kutlasa size ne isteyen istediğini kutlar. Akp mi sizi böyle yaptı nerde dinlere hoşgörü.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elm, 12 Ekim 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
Elektrot bu bahsedilen tur 2-3 senedir en az yapılıyor bildiğim kadarıyla şimdi kesfettin galiba ki bu kadar garibine gitti.Bildiğim kadarıyla da bu isim turun ilk kez o fransız okullarından brininin christmas tatilinde yapılmasından kaynaklanıyor . Garip birşey göremiyorum ben bu isimde oraya tatile giden kimse christması kutlamıyor kaldı ki kutlasa size ne isteyen istediğini kutlar. Akp mi sizi böyle yaptı nerde dinlere hoşgörü.

Turla alakam yok, bana ne turdan. Benim garibime giden "noel" için olması (ısrarla christmas yazmanı da anlamış değilim, fransızlar christmas deyince noelin adı christmas olmaz). AKP ile bi alakası yok, bir müslümanın noeli kutlaması hep dejenere bir insan görüntüsü getirmiştir gözümün önüne. Yoksa Hristiyan bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının Uludağ'da noeli kutlamasından daha doğal ne olabilir. Ama christmas turu adında bir tura katılanları düşününce o dejenere insan görüntüsü geldi gene gözümün önüne.
Herkesin kendi bileceği iş, bana ne hangi tura katılacağınızdan.
Size mutlu christmaslar.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elm, 12 Ekim 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
Bildiğim kadarıyla da bu isim turun ilk kez o fransız okullarından brininin christmas tatilinde yapılmasından kaynaklanıyor .

said:
Glatheros, 12 Ekim 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
christmas ingilizcedir. noel ise fransızcadır.

Ben sizi birbirinizle başbaşa bırakayım o zaman.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla dedim emin değilim =)
Geçen sene oraya gidenlerin christmas , noel kutladığını görmedim , kutlasa bile size ne bu kadar insan boş gibi ona takılmış .

[Bu mesaj elm tarafından 12 Ekim 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Amma asimile olmuşuz haa !!

Christmas nedir yaa ?

Bizim tatil yapmamızın sebebi Christmas değildir arkadaşlar Yılbaşıdır..
Christmas Hristiyanların dini bir bayramısır nasıl bizim de dini bayramlarımız olduğu gibi ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...