ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 fiyat lar uygun ii bence[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 katılcaklar katılır "kimseye yorum yapın lütfen" denmemiş gördüğüm kadarıyla.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 noel baba da gelcekmi ? türkiye christmas kutlamaz biliyorsunuz değilmi :) pek hoş karşılanmaz bence :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 10 Ekim 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ee ABye giriyoruz artıkı christmas kullanacaz o haldeeee: ITS VERY VERY CHRISTMIS MIS MIS ITS VERY VERY CHRISTMIS MIS MIS AND A HAPPY NEW YIIIIRRR[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 jingle bells jingle bells...[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bu arada christmas aralıkta değilmi ? bu ne acele :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 busene fiyatlar uçmuş yaw bune böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Mantar, 10 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki: jingle bells jingle bells... lol koptum :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 dini bayramlari ulkeler kutlamaz bireyler kutlar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 genelleme yapmak istenmiş, ayrıca benim anlamadıgım christmas mı yoksa yeniyıl mı, yanliş bilmiyorsam tarihleri farklıydı onların biri christmas aralıgın son gunlerindeydi galiba , yoksa o sukran gunu muydu, kafam karsıtı.. *!kafasını kasır*[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 christmas , aralık 24 diye biliyorum.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 İyide insanlar bunu Paticik buluşması falan gibi görebilir, ki ben konuyu başta öyle bişi sanar gibi oldum. Şirket burda relam yapiyosa direk saçmalık diyorum buna,pazar alanı hatta garbıç hatta kaldirilmasi gerekir bunun burdan diye düşünüyorum.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ya bu topici her yıl görüyorum bi an hortladı mı dedim değilmiş =) ne diyim iyi geziler =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 amcam acmıs bi acc heryıl sadece bu mesajı atmak için gelio:P saka saka ekikei[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=96048 ehehe bunu hatırlayan var mı :) sattığı biletin % bilmem kaçı kadarlık ödeme önediler değil mi.. bana da önermişlerdi 3 kişi gönderdim ama para fln vermediler :) sağlık olsun arkadaşıma yardım etmiş oldum onun sevabı yeter[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Estel_Anorien, 10 Ekim 2005 18:15 tarihinde demiş ki: paticiğin herhangi bir ticari amaçlı şirket tarafından kar rantı elde edilecek reklamlar içeren topicler için kullanılmasına karşıyım. +1[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Oteli görmemiştim arkadaş yazmış... Madem reklam yasak burada o zaman neden gezdim tozdum diye bir bölüm var orada insanlar rekam yapmıyor mu ? [Bu mesaj Goarth tarafından 11 Ekim 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Otel olarak Grand Yazıcı seçilmiştir.. [signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 benden iyi uludag bilen yoktur diyerekten basliyorum:P Niye derseniz evim uludag yolundaydi yillarimi curttum orada:) Simdi hayri amcanin oteli(grand yazici) en iyi otelidir belki uludagin ama problemi pistleri yeni baslayanlara cok agir. Birde ortam pisti degil. Eger ortak kart anlasmasi imzalanmamissa. Mandiradan italyana kayilmaya gidilmez uludaga. Magic life a gelince recai amca(magic life sahibi) bu sene buyuk yatirim yapti. Devasa bir pist yapiyorlardi butun yaz gidip geldi bittimi bilmiyorum ama ugrasiyorlardi biter heralde. Onun disinda magic life guzel ama pist yok. Kucuk pistleri kotu, diger pistide beden terbiye cik cik bitmiyor cok buz tutuyor sikiyor bir sure sonra. Ortam pisti becerene ise adi ustune becereden rahat gidersiniz ama uludagda en alinabilir ali amcanin yeri olan agaoglu. Hos ali amca iki sene once buyuk yatirim yapti uludagin her yerinde bir telesiyej, teleski aldi ama son iki senedir ugrasmiyor insaatlara kaptirdi kendini. Bir ara isletmeye vericek birini ariyordu. Ama yinede eger kaymak icin gidiyorsaniz pistler acisindan en iyi secenek agaoglu. Otelein susune gidiyorsaniz grand yazici ve magic life. Ha birde kervansaray var telesiyej idare ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Burda Tartışmak anlamsız ben tekrar tekrar söylüyorum katılmak isteyip istemediğinizi sordum.. Yorum yapmanızı söylemedim[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Yorum yapmanızı söylememiş abiniz. Özür dileyin abinizden,lol,harbimi.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Kıristmıs ya, lol. Artık birbirinize "mutlu noeller" dersiniz. Ya da "Merry Christmas", İsa hepinizi kutsasın, Amen![signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 unigroup ile işiniz olmasın (onlar ile birlikte çalışacaksanız) tura gidecekseniz sorun yok[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kiristmıs la ilgili tepkiler verilmiş ama bende tepkimi koyıyım ne christmısı be gavurlara mı ilan veriyon[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 e müslüman olmayan insanlarda yaşıyor türkiyede? bizim ramazanı kutlamamız gibi onlarında noellerini kutlaması oldukça normal...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar