Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chiristmas için Uludağ (Unigroup)

Trasty

Öne çıkan mesajlar

noel baba da gelcekmi ?

türkiye christmas kutlamaz biliyorsunuz değilmi :) pek hoş karşılanmaz bence :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 10 Ekim 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada christmas aralıkta değilmi ? bu ne acele :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

genelleme yapmak istenmiş, ayrıca benim anlamadıgım christmas mı yoksa yeniyıl mı, yanliş bilmiyorsam tarihleri farklıydı onların biri christmas aralıgın son gunlerindeydi galiba , yoksa o sukran gunu muydu, kafam karsıtı..

*!kafasını kasır*[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=96048

ehehe bunu hatırlayan var mı :)

sattığı biletin % bilmem kaçı kadarlık ödeme önediler değil mi.. bana da önermişlerdi 3 kişi gönderdim ama para fln vermediler :) sağlık olsun arkadaşıma yardım etmiş oldum onun sevabı yeter[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 10 Ekim 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
paticiğin herhangi bir ticari amaçlı şirket tarafından kar rantı elde edilecek reklamlar içeren topicler için kullanılmasına karşıyım.

+1[signature][hline]Hey kids feel your balls
So you don't get cancer

Sosyal ağlarda paylaş

benden iyi uludag bilen yoktur diyerekten basliyorum:P Niye derseniz evim uludag yolundaydi yillarimi curttum orada:)

Simdi hayri amcanin oteli(grand yazici) en iyi otelidir belki uludagin ama problemi pistleri yeni baslayanlara cok agir. Birde ortam pisti degil. Eger ortak kart anlasmasi imzalanmamissa. Mandiradan italyana kayilmaya gidilmez uludaga.

Magic life a gelince recai amca(magic life sahibi) bu sene buyuk yatirim yapti. Devasa bir pist yapiyorlardi butun yaz gidip geldi bittimi bilmiyorum ama ugrasiyorlardi biter heralde. Onun disinda magic life guzel ama pist yok. Kucuk pistleri kotu, diger pistide beden terbiye cik cik bitmiyor cok buz tutuyor sikiyor bir sure sonra.

Ortam pisti becerene ise adi ustune becereden rahat gidersiniz ama uludagda en alinabilir ali amcanin yeri olan agaoglu. Hos ali amca iki sene once buyuk yatirim yapti uludagin her yerinde bir telesiyej, teleski aldi ama son iki senedir ugrasmiyor insaatlara kaptirdi kendini. Bir ara isletmeye vericek birini ariyordu. Ama yinede eger kaymak icin gidiyorsaniz pistler acisindan en iyi secenek agaoglu. Otelein susune gidiyorsaniz grand yazici ve magic life. Ha birde kervansaray var telesiyej idare ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

kiristmıs la ilgili tepkiler verilmiş ama bende tepkimi koyıyım
ne christmısı be gavurlara mı ilan veriyon[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

e müslüman olmayan insanlarda yaşıyor türkiyede? bizim ramazanı kutlamamız gibi onlarında noellerini kutlaması oldukça normal...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...