Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chiristmas için Uludağ (Unigroup)

Trasty

Öne çıkan mesajlar

Uni Group olarak Uludağ gezisi ile karşınızda olacağız..

Otel olarak Grand Yazıcı seçilmiştir..

Oda fiyatları:

2 kişilik : 549 YTL
3 kişilik : 499 YTL
4 kişilik : 449 YTL
5 kişilik : 379 YTL
6 kişilik : 330 YTL

Yukardaki gibidir ..

23 ile 27 Aralık arasında düzenlenecek organizasyonumuza katılmak için Başvurabilirsiniz..[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

tamam yanlış kullanım yapmış arkadaş ama niye hepiniz adamın kastettiğini anladığınız halde cinslik yapıyosunuzki anlamadım.?

istemiyosanız, yok ben almıyım der geçersiniz, hoş bende düşünmüyorum unigroupla gitmeyi. ama böyle tepkiler yanlış geldi bana. benim görüşüm bu.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu christmas/noel kutlaması yapılması türkiye gibi bi sürü kültürün içiçe olduğu bir ülkede normal. gerçi bu olayı misyonerlerin çalışmalarının meyveleri olarakta görebiliriz orası ayrı bi konu ama , "vay kardeşim neden noel kutlaması yapıyorsun" diye bişey demek saçma geldi bana.

komşumuzda hristiyan , gidiyoruz bi güzel yemekleri yiyoruz , ha kadın diyor "bakın bunlar domuz bunlar dana" diye , geçen sene "sensin lan dana" demiştim , bütün noel gecesi millet birbirine dana diye hitap etti :D

bi sene 1900 çift sıfır...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...