Mike Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 eh bugun saat 12 sularında dream tv izlerken, bi baktım aaaa iremin şarkısı aaaaaa kadın sölüyo aaaa yaşıyo aaaaaaa canlı aaaaaaa irenç gibi tepkiler verdim. Olayı sordu ordaki eleman, "ölen veya kalan biri varmı irem hanım şarkının hatırası varmı dedi" direk cevap "hayır" oldu. Demekki neymiş milletimizin duygularını sömürerek şarkıyı tavan yapmış hanfendi, sonrada ortaya çıkmış hayır ben ölmedim diye. yazık diyorum ya. zaten irenç söledi tiksindim güzelim şarkıdan.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 açılmışı var http://forum.paticik.com/view.php?id=149446 =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 müzik die şettiri vermiştim tüh =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 eğer öleyse yane haklısın irenççç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chocoLateboy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hakketten iğrençççç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar