Maxen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 nasıl bir film olacak acaba.. ben filmin afişini bir sinemada gördüm de. Catherina cığımın o güzel afişte o güzel duruşu o saçlarını dağıtışı salınışından sonra artık klasik olan bir filme daha gideceğim sanırım[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Fragmanını izledim.. güzele benzio gidilebilesi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 CZJ varsa giderim arkadaş[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye
jankis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sadece ilk filmin popülaritesinden yararlanacaklar antonio banderasa 15 milyon dolar veren projeden hayır gelmez zaten.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 belki de ama belkide güzel olur.. Once Upon a Time in Mexico faciası olmaz belki de[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 the mask of zorro olaganustuydu benim icin yane tuylerimi diken diken yapan ender filimlerden biridir. 2.side umarim ayni olur.. ayrica yadigardir ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance
Öne çıkan mesajlar