ronald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bu adami seven ve dinleyen var mi bilmiyorum,ama ben dinledigim zaman keyfim yerine geliyo,her defasinda saglam bi 5 dakka guluyorum..Buyrun size delikanli gibi adli sarkisinin sozleri..soyelyis sekli fln cok daha bomba zaten..indirebilirsniz bi yerden hic durmayin..cem yilmaz halt etmis :) Ben Bir Sevgi Kurbanıyım Bu Alemde Taşırım Omuzumda Aşkımı Ömrümce Yıkılmam İnan Dünya Üstüme Gelse Koparım Alırım Delikanlı Gibi ... Bir Gün Bitti Dersen Bana , İnan İflah Olmam Birdaha . Bir Kurşun Sıkarım Kafama Çeker Giderim Delikanlı Gibi ... E Be Gülüm Sen Sen Ol İnsanları Ne Görünüşüyle Ne Giyinişiyle Ne Memleketiyle Nede Irkıyla Yargılama. Sen Sen Ol İnsana İnsan Olduğu İçin Değer Ver İnsanca Muamele Et . Benimde Böyle Deli Dolu Çılgın Olduğuma Sakın Ola Aldanmayasın Bende Taşrarıyım Bende Etten Tırnaktan Bir İnsanım Ben Kadına Baktımmı Gözüm Gibi Bakar İlah Gibi Taparım Amaki Yanlışını Görmeyeyim . Anam Avradım Olsun Ayırmam Bir Bidon Benzin Döker Birde Kibrit Çakar Çatır Çatır Yakarım !!! Ulan Yakarımda Sen Bir Bidon Benzine Değil Sen Benim Gözümde Bir Bardak Suya Değmezsin Be ... Sen Benim Koynumda Beslediğim Yılan Değil , Sen Benim Kapımda Kölem Olamazsın ! Gel Gör Ki Dedimya Gülüm , Benim Param Pulum Olmasada Delikanlı Gibi , Aslan Gibi Yüreğim Var ! Hala Parmağımda Bir Yüzüğünü Taşıyorum . Hala Parmağımda Bir Yüzüğünü Taşıyorsam , Be Seni Sevdiğim Anlamına Gelmez. Bu Ona Baktıkça Sana Olan Kimini Sana Olan Hırsımı Onca Yıllardır İçimde Büyüttüğüm Öfkemi Bir An Bir Dakika Unutmamak İçindir Güzelim. Unutma Sen Beni Ataköyde Bir Kata Tarabyada Bir Yata Birde Beş Para Etmez Bir Cep Telefonuna Ulan Senin İçin Ensesi Kalın Cebi Para Pul Dolu , Yani Sana Göre Bir Beyefendi Amma Dedimya Gülüm Benim Param Pulum Olmasada Aslan Gibi Delikanlı Gibi Yüreğim Var Gülüm Benim İçin Ciğeri Beş Para Etmez Bir Şerefsize Sat Git !!! Onun İçin GİT , GİT , GİT , GİİİİİİİİİİT !!![signature][hline]Düşündüğün şeyi yapmaktan korkuyorsan, yapmadığında korkacağın şeyleri düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yuh diyorum[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kemale ermiş postmodern bir şahıs olsa gerek bu.[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bu adam bence müziği baştan yaratmış.. şimdiye kadar olanlar yalandı.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 :D:D Kopartır bu adam ya Aha :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bi yerlere upload etseniz,dinlemiştim efsaneydi[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bu adam bi klipte kıro-delikanlı oluyo, bi klipte metroseksüel oluyo fln. deişik bi yaşam formu tabi. zaga da okan abimiz ayar bulmuştu kendisiyle :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 http://members.lycos.co.uk/pek48/ kullanici adi kebir sifre esen upload edemedim simdilik burdan dinleyin bomba gercekten[signature][hline]Düşündüğün şeyi yapmaktan korkuyorsan, yapmadığında korkacağın şeyleri düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Korktum lan..[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bomba bombaa[signature][hline]Düşündüğün şeyi yapmaktan korkuyorsan, yapmadığında korkacağın şeyleri düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 canlı izlemeniz gerek sedatı. muhteşem sahne performansı var çok eğlenceli. verdiğiniz parayı hakediyo valla süper bi adam[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 O_o sevmiyorum.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar