Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 verdana ve tahoma yazı tiplerinin türkçe halini nerden bulabilirim acaba? verdana tur , tahoma tur gibi vs vs ? aradım ama bu fontları bir türlü bulamadım.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ben kendi Fonts klasorumdeki Verdana ve Tahoma'yı rarladım. Mail verirsen yolliyim. Ama bu şekilde çalışır mı bilmiyorum.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 168 adet turkce font http://www.edepom.com/down.php?file=56391211102005402.rar[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: toggie, 12 Ekim 2005 11:17 tarihinde demiş ki: Ben kendi Fonts klasorumdeki Verdana ve Tahoma'yı rarladım. Mail verirsen yolliyim. Ama bu şekilde çalışır mı bilmiyorum. rarladığın fontlar türkçe mi acaba? tr karakter desteği var mı? ps:kişisel bilgilerimde yazıyor mailim[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Ragnar, 12 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: 168 adet turkce font http://www.edepom.com/down.php?file=56391211102005402.rar saol çok işime yaradı.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Herzaman :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 süper oldu bu ragnar, sağolasın.. babam ne zamandır benden century gothic istiyor, fakat bulamıyordum :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 aslında vaktim olursa font arşimi paket paket ata bilirim[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 eh uğraştırdı ama maksat paylaşım olsun kendi kullandığım 2110 adet fontu 11 part halide upload ettim aşşağıdaki linki kullanarak indirebilirsiniz http://www.edepom.com/find.php?mod=find&key=fonts.part&field=2[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 in Ragnar we trust ! :lol:[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Eheh ben biraz geç kaldım galiba :) Dynun hayırlı olsun. Ragnar tşk ;)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 nop herzaman[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar