Davion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Game JackalPlay all your favorite games without inserting a single cd! Using your game's original CD or DVD, create a Game Jackal profile that enables you to play your favourite games directly from the hard drive... CD-Free! Once a profile has been created the CD or DVD can then be put away for safe keeping, protecting your gaming investment for years to come and ensuring hunting for and inserting a games disc is a thing of the past. * CD and DVD free pc gaming * CD or DVD is safely stored free from potential damage or loss * Game launch is quicker * No more searching for that elusive game CD or DVD and losing valuable game play time * Profiles are small, typically less than 1 MB * No messy virtual drives * One click profile creation. Simply right-click a desktop game icon and covert it in secondsDownload[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra[Bu mesaj Davion tarafından 12 Ekim 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Daemon Tools yeterli geliyor ama,bu daha kullanışlı gözüküyor tabii denemek lazım..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hangi oyunlarda denediniz. mesela diablo2 lod 1.11 patch de ise yaramadı :) gittim crackli surumu indirdim.onda da bi fayda etmedi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Kolay kopya korumaları aşabilen basit bir yazılım sadece.. Bir espirisi yok yani. Zaten o kadar başarılı olsa idi, oyun kıran gruplar Alcohol kullanmazdı misal. Üstelik o daha çok koruma sistemini emüle edebilen, hem imaj laıp hem de yazabilen, ayrıca da sanal sürücü oluşturan bir yazılım.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar