-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 pazar alanına kac defa yazdım fiyatı ve ciddi düşünenler diye ve char pazarlıgı için gelen birisi patiko dan =) böyle bircok kişi geldi... Artık Knight Bİtti: s.a [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): a.s sory [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): oyundaydımda Artık Knight Bİtti: k kardes Artık Knight Bİtti: kaç para olur en son [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): sen söle kardes Artık Knight Bİtti: 250 kontur [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): valla ilk 400 diodum biliosundur itemler chardan degerli [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): 250 vermem.. Artık Knight Bİtti: itemsiz istiyom Artık Knight Bİtti: item dert deil [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): itemsiz veririm Artık Knight Bİtti: 250 konture [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): anlamadım ? Artık Knight Bİtti: 250 kontur [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): kardes sen benle dalgamı gecmeye geldin ? blockladı =)[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 §pøøƒ - kimse yazmasin..: sory baglanti gitti Artık Knight Bİtti: k onemli deil Artık Knight Bİtti: charın ismi neydi ? §pøøƒ - kimse yazmasin..: :: oversoul:: Artık Knight Bİtti: 250 kontur Artık Knight Bİtti: yollasam §pøøƒ - kimse yazmasin..: ee Artık Knight Bİtti: p Artık Knight Bİtti: 250 konture §pøøƒ - kimse yazmasin..: nerden ekledin benim msn i ????? ------------------------------------------------------------ Arkadas super gerizekali sanirim .. 250 kontore anca gitsin lolipop alsin emsin ..[signature][hline]Artık Knight Bİtti: charın ismi neydi ? §pøøƒ - kimse yazmasin..: ::OverSouL:: Artık Knight Bİtti: 250 kontur Artık Knight Bİtti: yollasam §pøøƒ - kimse yazmasin..: ee Artık Knight Bİtti: :p Artık Knight Bİtti: 250 konture -------------------------------------------- bu tur mesajlar aticaksaniz hic gelmeyin panayir alani acmadik burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar