elazul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 blizz gene elimize şekeri verdi alın size yeni patch tadını çıkarın die konuşurken kapıyada bi not bırakmış bazı realmlar çalışıyor ama bazılarında hala sorun var en kısa zamanda.... Ben ne zaman oyuna girsem realm list seçeneini tıklsama 0 realm bendemi sorun yoksa daa gelmedimi realmlar çünkü dün oyundan çıkarken log out olduumda tam 2 dakka wardı server down olmasına ve şöle dedi"error receiving char data"[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Valla frostwhisper hamarush a falan girio ama dunemaul a girmio benimki. Login server lar göçtü sanırım.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bendede öle 0 realm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bende de acayip sorunlar olustu, "acaba bende mi bir sorun var?!" derken realmlarin gorunmedigini gorunce rahatladim.. o_O[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 gozukuyor bende ilginc[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 saçma sapan işler oluyor korgall giriyorum öle bir delay varki disc oluyorum ama silvermoon gırıyorum rahatca oynuyorum her patchden sonra bu sorunlar yaşanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 korgall deme yaws :D ben daha yeni kuruyom patch i eve anca geldim de :D walla oynayasım war cok ...[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 walla baglanamadım bile kor gall a BL ile idare etcm şimdilik :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar