shapshal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: fede, 04 Ekim 2005 22:29 tarihinde demiş ki: abi bu msjlar bana nie hiç gelmiyo ya.. ben hiç göndermediğimden mi acaba yok yok,mutlaka geliyo biyerden.. ben göndermiyorum ama yine de deliriyorum bunlardan[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 abi gerçekten cok aptal insanlar varmış (en azından benim listemde) ya okdr salak mesjlar yolanmaz[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben bu maili yollamadım nası yani şimdi "W" ,"H" , "K" ve "Ğ" tuşlarım paralı mı olcak? Hayırrrrr :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 banada gelip duruyo ya sinir..bu mesajı 45329 kişiye yollamassan msn paralı olck geldi en son.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar