DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 merhaba arkadaslar ben K.Empire a yeni basladım onceden K.ascension oynuyordum cok benziyorlar!! :) KE de lagg cok fazlaa :) birde town yazınca oyundan atıyor neden acaba sızdede oluyormuu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 moradondayken town yazınca öyle oluyo diğer yerlerde sorun yok gönül rahatlığıyla town yazabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 saol birde cyhper da bana yardım edıcek biri warmıııı?? genelde online olan??? bide biri derwish fln dedıde o ne acaba??? [Bu mesaj DARKmysterio tarafından 12 Ekim 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 sende gel cypere oksenide kastırırım :)[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 dark ben sana yardım etcem merak etme[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 apos u bılıorumda dıerlerını bılmıordum! aposuda geldıgım malesia serverlarından ( Knight ascensiondan) bılıorum! harıtalar aynı zaten zorluk fazla cekmıorum da bana oyunda arkadas lazımmm!! !!!destekkkk!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: DioNea, 12 Ekim 2005 22:35 tarihinde demiş ki: dark ben sana yardım etcem merak etme cok saol :)) sewındımmmm!! :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 nikin ne oyundaki[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar