dominik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ke nin tamamen parali oldugu ve gm lerinin adam oldugu bi server varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 öyle bir gezegen bulursan bizede haber ver[signature][hline]Elveda Kişisel Bölümü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 abicim benim 2 tane charim var lvl 61 ikiside.daha hic para ödemedim bu oyuna.(pekde sevmem netten oynucagim oyunlara para odemeyi :) ) bu lvl a geldikten sonra insan emeklerine aciyo ama gorduklerinden sonra dupe gmlerdir vs.full parali olsa oynanmicak bi oyun degil ama. Sanirim bu forumda uo gmleri falan vardir ki var biliyorum bi kac kisi :) .uo nun bole bi server acma olasiligi falan yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Çin serverı tamamen paralı. http://www.sohu.com[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 translater lazım bir tanede buna yazılanları direk otomatiğe bağlayıp türkçe veya ingilizceye çeviren :D[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 duydugum kadariyla 2 tane türk gm var aman dikkat:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 O sitede Burislinin resimleri var abi ne alaka çözemedim =)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar