nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Benim durumum garip. Depresyondayım ama küçük şeyler beni tekrar mutlu edebiliyo. İlginç miyim neyim...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ne güzel bendede olsa keşke..[signature][hline]duman =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bende öleyidm bi zamanlar... ama artık düşünüyorumki hayata bi kere geliosun bulunduun günü bile doya doya yaşiicaksın istediini yaparak hiç bişeyi dert etmeyerek yarın kimin nolcaı belli olmaz..kendin üzülceine bırak karşındaki üzülsün... herşeyden mutlu olmaya bak olumsuzlaştıracaın ne olablrki sağlık dışında?? =)[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bu dusunceden nefret ediyorum...[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar