Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

arkadaslar saatın yanındakı sımgeler acayıp gozukuor anlam veremedım resım koyuyorum düzeltemedım gıttı yardımcı olursanız sevınrım

[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır

Mesaj tarihi:
yenıden baslat fılan yaptım yenı format lı makına vırus oldugunuda sanmıroum baska bı nedenı var stly xp vardı programı sıldım sımgeler normal gozukuor ama buyuk gozukuorlar[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
arkadaslar yada bı vırus taraması yapayım ben ama makınayı kastırmayacak guzel bı vırus programı bılıormusun bıde sureklı msjlar yollayım durmasın bılıorsanız lınk verırsenıız sevınırım tesekurler[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
iki dk bırak mesajıda işine bak mesaj mı düzelticek hardwareini ?[signature][hline][b]cats rulz =)
çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön.
her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben.
vazgeç artık yıldızlardan..
Mesaj tarihi:
arkadasım resımde gordugun gıbı sorunum var mavı adlı arkadas vırus den dolayıdır dedı bende onun ıcın vırus programı sorudm[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
o zaman sildiğin programı bi yüklemeyi denesene tekrar şu virüs prog.dan önce.[signature][hline]never gıve up from the love worth to love,the lıfe worth to lıve,the friend worth to friendship,don't bother them who make u sad
  • Yeni Oluştur...