Hardter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 arkadaslar saatın yanındakı sımgeler acayıp gozukuor anlam veremedım resım koyuyorum düzeltemedım gıttı yardımcı olursanız sevınrım[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yokmu bılen bı arkadas?[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 başlat-bilgisayarı kapat-yeniden başlat? denedinmi[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Büyük ihtimalle virus.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bnce önce bi taramanı yap.program eklerinden herhangi birini silmiş olabilirsin.ona bak bi sonra cvp at buraya yine.[signature][hline]only girl powerrr :P
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yenıden baslat fılan yaptım yenı format lı makına vırus oldugunuda sanmıroum baska bı nedenı var stly xp vardı programı sıldım sımgeler normal gozukuor ama buyuk gozukuorlar[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 arkadaslar yada bı vırus taraması yapayım ben ama makınayı kastırmayacak guzel bı vırus programı bılıormusun bıde sureklı msjlar yollayım durmasın bılıorsanız lınk verırsenıız sevınırım tesekurler[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 iki dk bırak mesajıda işine bak mesaj mı düzelticek hardwareini ?[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan..
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 arkadasım resımde gordugun gıbı sorunum var mavı adlı arkadas vırus den dolayıdır dedı bende onun ıcın vırus programı sorudm[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 o zaman sildiğin programı bi yüklemeyi denesene tekrar şu virüs prog.dan önce.[signature][hline]never gıve up from the love worth to love,the lıfe worth to lıve,the friend worth to friendship,don't bother them who make u sad
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 abi programla olan bişey deil simgeler düzeldi ama cok buyuk[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Öne çıkan mesajlar