gellidus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Hayatimda bir kez ciddi anlamda kavga ettim ondada gercekten cocugu hasat ettim. Aranizda beni gormus olanlar varsa biraz iriyari :D birseyim. Dershaneye yeni baslamistim Lise2de normalden 1 ay sonr afln gitmeye basladim. Gitmeye baslamamin 2. haftasinda nihayet kantinin yerini kesfettim dido aldim ilk tenefus yedim. 2. tenefus yine almaya gidiyordum orasi ayni zamanda sigara icin yermis goz gozu gormuyor boyle bir pislik olamaz anlatamam ya resmen onumdekileri goremiyorum. Soyle elimde onumdeki dumani dagitmak adina bir salladim sonrada kendi kendime bir pff cektim. Koseden bir delikanli yanida kalabalik 5-6 tane erkek bir o kadarda kiz belliki beni gozune kestirdi(Tek basina kestirmesi mumkun degilde yanindakilere guvendi).. D:Delikanli B: ben D:Noldu genc rahatsizmi oldun B:Evet duman alti olmus onumu goremiyorum D:Dumandan rahatsiz olmus bebeye bakin (ben burda onume dondum inanilmaz sakin bir adamimdir beni sinirlendiren 2 kisiden biri bu arkadas.) D:Bebeee bana bak yerim seni B:Kutlarim. Afiyet olsun Bende dido yiyorum gorusmek uzere Burda oyle bir kufur etmeye basladiki 30 saniyede butun sulalemi saydi bu kufur ettikce yanindakilerde guluyor en son bunu bir baksana sen dedim hemen yanindakilerle birlikte kalkti geldi. Bunun gomlegini ensesinden tuttum cevirdim kapiya vurmaya basladim kafasini.Kapida hirsizlara karsi demir vardi burnu oraya gelene kadar vurdum nasil bir cildirdiysam yanindaki herifler dondu kaldi zaten 2. vurusumdan sonra cocugun gomlegi kipkirmizi olmustu sanirim 7 8 kez vurdum en son cat sesinden sonra biraktim. Hicbirsey olmamis gibi gittim oturdum sinifa sonra atildim tabi dershaneden ama ne evde birsey dediler nede zerre kadar uzuldum cocuga. Hasar raporu sonradan geldi tabi :) burnu kirilmis kaslari acilmis gozu sismis elmacik kemiklerinde parcali kirik olmus. SImdi niye anlattin diyecekseniz bu delikanli gecinenlerin yarisina hot diyorsun al sana ... diyor. O yuzden pek takmayin devamli alttan alin biri size kufur etmis ne olacak etsin. Cok uzerinize gelmedikleri surece hep gerileyin taki geri gidecek yer kalmayana kadar. Bu arada burdada dershane adini p.m at gelelim ankara olsa hallederiz diyenlerde. Ayni laflarimda sizin icin gecerli birgun gittiginiz biryerde oyle bir dayak yersinizki hayatiniz boyunca hatirlarsiniz. Ne korkak olmak iyi nede cok cesur. [Bu mesaj gellidus tarafından 12 Ekim 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ahah..dogru..zaten oyle delikanlilik yapandan adamdan hayir gelmez..ne demisler havlayan kopek isirmaz..Delikanli olan,bisey oldumu sopayi atacak adam sessiz sakin akli basinda durur..Etraf cok fazla sahte kabadayi dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zezukka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 geçen pazar günü yine kadıköyde bi adam sevgilisini dövüodu .. taş çatlasa 26-27 yaşındalar . insanlar fln yaklaşıodu yanlarına,kadın çok utanmış olucak " bu defa bitti artık devam etmez bu ilişki" die baırdı . adamda kolundan tutup ilerlerken " kaç kere dayak yedin kaç kere dedin bunları bitmez bu ilişki biliosun" die baırarak çekti götürdü kadını .. diyceim şu ki böyle adamlarla beraber olan kadınlarda var suç .. bitirmek bu kadarmı zor yaf. belli işte sorunlu bi tip daha neresini seversinki bööle adamların .. hakedio bazıları ama .. dayağı deil tabikide ama böyle adamları çekmeyi hakedio yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Spastik_Serce, 09 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: said: Hellsing, 09 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki: hangi sehir ? hangi köy diye düzeltelim bunu. hangi dağlık diye düzeltsek :D[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?! vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Yaw işte Darwin'in Teorisinin doğrusuluğpu ispatlanıyor:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayray Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 gereksiz bi hareket[signature][hline]Life is a big joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar