Sensible Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 2 tane kart denedim ikisinde de verification code'u kabul etmiyor kafayı yemek üzereyim. Başkasında da var mı bu sorun? Invalid diyor... Ama ben doğru kodu girdiğime eminim :/ Ayrıca daha önce sorunsuzca kullanmıştım bu kartların ikisini de [signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 11 Ekim 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Yok mu bir fikri olan?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Abi aynı olay banada oldu adamlara mail attım 3 kere cevap geliyo limit yoktur, bankanız onay vermiyordur , internet kullanımına kapalıdır fln diye mail attım direk cevap olarak bunların hepsi geçersiz acıklamalar sonuçta hep kullandıgım kart ve arkadaşların accountlarında işe yarıyor diye ama hala aynı olay devam ediyo :( çözüm bulursan soyle olurmu[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Haydaa... Genel bi problem falan mı var o zaman ne yapıcaz biz oynayamicaz mı ya :([signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Abi ben ağustostan beri kovalıyorum hiçbi şey cıkmıyo koskoca Blizzard ya ...[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar