cenedra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 arkadaşlar indirdiğim zipli dosyaları açarken hepsinde winrar unexpected end of archieve hatası veriyo acaba indidirken hatamı oldu dicem 1mbdan az dosyalar için bile veriyo tüm ziplerde ne yapabilirim yardım pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 indirdiğin dosyalarda problem vardır?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenedra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 çok farklı yerlerden indirdim son zamanlarda olmaya başladı hiç açtığı yok hepsinddede hata yoktur heralde ama bilmiyorum update etmeyi denicem olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sil winrar'ı tekrar yukle[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenedra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 öyle yapıyım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yine olmazsa söyle başka çözüm bulalım. bi de hatanın ss ini alıp koyarsan belki daha yardımcı olabilirim.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 winrar ın yeni versiyonu çıktı büyük ihtimal bende de hata veriyor son zamanki rar lı dosyalrda[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 winrar 3.51 var en son . Bildiğim kadarıyla zaten buydu son sürüm not:ben 2.90 kullanıyorum bende de oluoyor :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ftp://ftp.netz.ru/diSmiSS/200508/WinRAR.3.50.Include.License.zip Al indir.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 winrar indirmekten acizsiniz abi yaws :D hadi indirmekten acizsiniz hic pc dergisidemi almıyorsunuz onların verdıgı cd lerde mutlaka oluyor hemde en son surumlerı gercı shaware oluyo ama sorun cıkarmıyor ben bu zamana kadar hıc sorun cıkardıgını gormedım rar ın[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Acizsiniz oolum siz, bi winrar'ı indirememişsiniz, hiç mi ders almadınız fikser'den. Winrar'ı indiremeyen acizdir :P[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Valla bende de oluyodu yeni ersiyonunu yükleyin yoksa mümkün değil geçmio.[signature][hline]When the rains comes falling! I'll freeze I'm so afraid,When things Start the flood me !!,I'll drown in seconds... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenedra Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 eyw saolun yeni sürümü indiriyim bide license coda benzeri free yapçak bişi varsa özelden yardım ederseniz sevinirim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar