orionn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 reg kode satan varmi varsa lutfen msj atsin veya yazsin buraya , bende araniza katilmak istiyorum bi an önce...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39336 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 fazla bilgim olmamakla beraber sanirim su sekilde oyuna girebilcem(hatam varsa duzeltin) reg kode alcam onu gerekli yere yazip acc alcam ilk ay bedava sora parali .... burda benim sorunum sunlar 1-aos olmasa calisirmi 2-aldigim acc'u nereye yazip gircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bi ay diil, bu normal reg code diil 15 gun bedava sadece. aos olmasa calisir. uo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 dark saolda ben beceremedim o acc isini tam olarak nasil alcami bulamadim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 uo.com dan account management bolumunden giriceksin veya ultima-registration.com direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 girdim bu uo-reg. fln sora :Dbiraz anlatirsan adim adim cok cok sevincem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 abi hic mi ingilizcen, onu gectim cat pat bilgisayar ingilizcen yok? ultima-registration.com da create new account diyceksin, cikan ekrandan reg codeu girip next de next basicaksin iste ne soruyosa girip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 dark yanlis anladin beni hani sen en basta dedin ya bu reg kode diil fln onu nerden bulcam yoksa biloz heralde crate acc. fln demeyi eehueuheuhe.iste o kodu bulsam gerisini 100yildir biliom:D o verdigin yerden sireye girdim ordan onu bulamadim sorunum o .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 o siteye üye olup download'a clicklersen (downloadu beklemene gerek yok hemen iptal etsen de olur) mail adresine bi adet regcode gelir.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 allah razi olsun valla cok cok cok cok cok cok saol gercekten dark sanada tesekkur ederim bu arada...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 karistirmissin. benim 4 mesajim, zedin 1 mesaji var. ona tesekkur ederim, dark sana da cok cok cok cok tesekkur ederim demen lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 rica ederim. tek mesajla anlatılacak şey için 4 mesaj atıp böyle oyalıyolar insanları. ne kolay şey oysa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 gavurun yapcagi site bu kadar olur 2 saattir uye olma yerini ariyorum insan sole basa bi link koyar allahim ya....dark tamam cok cok cok cok cok saol sende...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 üye olma yeri kapali hayda..................:)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: dark-dr, 28 July 2003 15:21 tarihinde demiş ki: karistirmissin. benim 4 mesajim, zedin 1 mesaji var. ona tesekkur ederim, dark sana da cok cok cok cok tesekkur ederim demen lazimdi. ahahahahahahaha boyle sey gormedim ben daha once. "....dark sultan cok iyi bir padisahti. adaletli dark, olculu dark olarak bilinirdi. sanatciyi korurdu. bircok turbe ve saraylar yaptirdi. kabak kemane ve neye merakliydi....[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar