tBF Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 http://www.3yanlis.com/ ya okumicanızı biliyorum ama isterseniz bi girip okuyun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 nekadar verdi bayat sana eheh:) şaka maka güzel sitedir. hastasıyım. okurum her hafta girer.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 11 Ekim 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Arkadaşlık sitesi zannettim ben de. Yeter kaçıncı bu diyecektim. Diyemedim (:[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Güncelleme dir bu arada bi atacam gören görmeyen görsün diyene [spo1=.]amaç post kasmak değildir[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar