Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malesia serverında oynayan bı kul yokmuuuuuu??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaaa malesia serverlarında oynayan hıç yokmu yaaa!! yani knight acsension! www.knight-online.com.my eskıden paralıydıı sımdı beleşşş! laggdaa nadiren oluyor! forumlarda hep yanlız kalıyorum herkes USA de!!! :(:(:(:(:(:
Mesaj tarihi:
Deimos'ta oynuyorum. Nick :Dretkag:
Arada forumdan buffy'i görüyorum.
Izual'de giriyodu ama ne zamandır görmedim onu da.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos
Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares
Mesaj tarihi:
halada düzelmiş değil. akşam 9dan sonra oynanabilir düzeye geliyo. çoluk çocuğuyla, dupecisiyle, küfürbazıyla uğraşmaktansa laga katlanıyoruz napalım :/[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos
Mesaj tarihi:
said:
Shakkil, 12 Ekim 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
Deimos'ta oynuyorum. Nick :Dretkag:
Arada forumdan buffy'i görüyorum.
Izual'de giriyodu ama ne zamandır görmedim onu da.

oohh iyi birileri warmış yaaa sıkılmıştımmm! ben odinde oynuyorum ama deimosda bı kaç kasılmamıs adamım war :)
Mesaj tarihi:
lag yüzünden adım atamıyoduk zamanında belki devam ederdim ama 1 ay oyunu hiç oynayamadım sonrada cypher açıldı zaten[signature][hline]Name: ALSHARO
Class: Shadow Vain
Nation: Karus
Lvl: 6x
Np: 4xxxx
Clan: BlackCats
Server: Cypher
Mesaj tarihi:
mykoda sorun yoksa takıl hem sakindir orası 2 kişiyle sıkı dostluk kurarsın oynar eğlenirsin işte[signature][hline]Name: ALSHARO
Class: Shadow Vain
Nation: Karus
Lvl: 6x
Np: 4xxxx
Clan: BlackCats
Server: Cypher
Mesaj tarihi:
said:
DioNea, 12 Ekim 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
mykoda sorun yoksa takıl hem sakindir orası 2 kişiyle sıkı dostluk kurarsın oynar eğlenirsin işte

peki kasmak zormuuuuuuu!! ?? KE daaa !! lvl kaçta nerelerde nasıl kasıyorsun bıde duyduguma gore oturan exp alamıyomuşş :D:(
Mesaj tarihi:
farkl ıkasör lere kaydet biriin ko yap birini knight online birini ko2 yap 3 tane bile oynarsın ben ilk öle yapıyordum usa-malezya-japko :D[signature][hline]Elveda Kişisel Bölümü :(
Mesaj tarihi:
myko ayrı bi klasör altında kuruluyor. bi sorun olmaz.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos
Mesaj tarihi:
ben de deimos tayim, artik eskisi gibi oynayamiorum char i arkadasa verdim simdilik..

eskiden tertemiz bi yerdi simdi bebe doldu malesef.. her yer parti pls dedik ulen party atsana dien civcivlerle dolu, malezyalidan cok türk var nerdeyse :/

lag var ama en azindan hile hurda yok die avutuoz kendimizi.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
  • Yeni Oluştur...