DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yaaa malesia serverlarında oynayan hıç yokmu yaaa!! yani knight acsension! www.knight-online.com.my eskıden paralıydıı sımdı beleşşş! laggdaa nadiren oluyor! forumlarda hep yanlız kalıyorum herkes USA de!!! :(:(:(:(:(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 biz bırakalı çok oldu orayı[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Deimos'ta oynuyorum. Nick :Dretkag: Arada forumdan buffy'i görüyorum. Izual'de giriyodu ama ne zamandır görmedim onu da.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 myko yu lag bitir di[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 dionea neden bıraktın ki serverı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 halada düzelmiş değil. akşam 9dan sonra oynanabilir düzeye geliyo. çoluk çocuğuyla, dupecisiyle, küfürbazıyla uğraşmaktansa laga katlanıyoruz napalım :/[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Shakkil, 12 Ekim 2005 13:49 tarihinde demiş ki: Deimos'ta oynuyorum. Nick :Dretkag: Arada forumdan buffy'i görüyorum. Izual'de giriyodu ama ne zamandır görmedim onu da. oohh iyi birileri warmış yaaa sıkılmıştımmm! ben odinde oynuyorum ama deimosda bı kaç kasılmamıs adamım war :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 lag yüzünden adım atamıyoduk zamanında belki devam ederdim ama 1 ay oyunu hiç oynayamadım sonrada cypher açıldı zaten[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 sizce KE a baslasam mı??? download etmeyede usenıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 mykoda sorun yoksa takıl hem sakindir orası 2 kişiyle sıkı dostluk kurarsın oynar eğlenirsin işte[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: DioNea, 12 Ekim 2005 13:59 tarihinde demiş ki: mykoda sorun yoksa takıl hem sakindir orası 2 kişiyle sıkı dostluk kurarsın oynar eğlenirsin işte peki kasmak zormuuuuuuu!! ?? KE daaa !! lvl kaçta nerelerde nasıl kasıyorsun bıde duyduguma gore oturan exp alamıyomuşş :D:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yooo ben hep turuyom exp gelio :D:D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 256 mb ile download ne kdr surer?? :(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben 3 saatte indirmiştim[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yaa malesia we usa de ıkısıde yuklu olmuyormu cpu da? birini silmek gerek dimi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 farkl ıkasör lere kaydet biriin ko yap birini knight online birini ko2 yap 3 tane bile oynarsın ben ilk öle yapıyordum usa-malezya-japko :D[signature][hline]Elveda Kişisel Bölümü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 myko ayrı bi klasör altında kuruluyor. bi sorun olmaz.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 saolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bende myko daim ismim KHaN yardım ederuk :)[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARKmysterio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 %50 oldu ındırıyorum oyunu !! yardımlarınızı beklerımmm!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben de deimos tayim, artik eskisi gibi oynayamiorum char i arkadasa verdim simdilik.. eskiden tertemiz bi yerdi simdi bebe doldu malesef.. her yer parti pls dedik ulen party atsana dien civcivlerle dolu, malezyalidan cok türk var nerdeyse :/ lag var ama en azindan hile hurda yok die avutuoz kendimizi.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar