Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Böle bişi olmaz 2 hafta önce 256kbit sınırlı internet için başvuruda bulunucaktım fakat telefon hattı ölmüş dedemin üstüne olduğu için vekalet belgesi istediler fakat biz zamanında çıkarttırmamışız onu ve ancak ödükten sonra 3 ay içerisinde çıkarılabiliyomuş olmadı yani... Bende gittim eve yeni hat bağlatmak için başvurdum dedilerki 1 hafta sora takılır, bu zaman zarfı içerisinde önceden adsl için başvurduğum bayi aradı sizin adsl işini halledelim dediler.(böle salakça bi şey olabilirmi?) Neyse geçen gün gelip hattı bağladılar şu anda benim bağlantımı yapıcak yeri arıyorum bana diyolarki sizin belgeler gelmemiş şu numarayı arayın diyolar orayı arıyorum kimse açmıyo geri arıyorum kimse açmadı diye biz bişey yapamayız diyolar böle saçma bi durum işte. Paylaşmak istedim Zaten ömrübillah telekomu sevmemiştim...[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bir an önce özelleşmesi dileğiyle. Belki öyle adam olur orası.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hakkaten saçmalık bana telekomcular geldiler baglamaya 30 dakikada bagladılar gittiler anında baglantım acıldı ama bende acılması için 4 hafta bekledim kadını 2 güne bir aradım sana eger baglamadılarsa bilgisayarcının birine baglattır.[signature][hline]When the rains comes falling! I'll freeze I'm so afraid,When things Start the flood me !!,I'll drown in seconds... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 benim sorunum gelip bağlamaları değil adsl yi ben kendimde takarımda benim portumu açmadılar ona uyuz oluyorum...[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar