kcayk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 offf ödüm koptu şimdi buraya gelince derin bi nefes aldım giriorum bakıorum realm lerin hiç biri yok dedim aha bozuldu wow oh ya sevindim yani tek ben de degil demi bu problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 İlk girdiğinde yazıo zaten wow-europe sitesinden bakın geldiinde yazıcaz anlayışınıza teşekkürler demiş. Madem açamıcan dün diye yazıon 11 diye alal (: Bu arada almanca bilen gm arıolarmış girelim diorum ben :P[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Server lar 2'de gelicekmiş sanırım. The weekly maintenance is currently under way and is expected to be extended a few hours. We expect it to end at 13:00 PM (Wednesday afternoon - Paris Time, UTC/GMT+2).[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 http://guildcurse.free.fr/pub/WoW-1.7.1.4695-to-1.8.0-enGB-patch.exe[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 peki şimdi ben mesela kurdum 1.8.0 peçini sora diyelim format atıcam böle bi yedek alma şansım yok mu mpq dosyası gibi bişey format atınca sadece wow u yükliim yedek aldığım dosyalarıda içine atiim son sürat oyuna devam...[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 1.8.0 patchinin full unu bul indir onu yedekle ya da bugune kadar ki butun patchleri versiyon versiyon yedekle bi ben oyle yaptim patchleri bulabilecegin adresler bu baslikta ve gecmis forumlarda var[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 1.8.0. Full EU bulunmuyor delirecem yahu[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Full 1.8.0[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar