Franceskooo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ya arkadaşlar ben bugün oyunu kurdum 1,19a e b versionlarını yükledim waxxi ve eurobattle i falan yükledim ama bağlandıgım zaman "downloading data files" diyor ekran yukarı cıkıo ve pat "his application has encountered a critical error: FATAL ERROR! Program: D:GamesWarcraft IIIWar3.exe Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:6F016ED1 The instruction at '0x6F016ED1' referenced memory at '0x00000000'. The memory could not be 'read'." diyor lütfen yardım edin bi yerde hatamı yaptım " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben günlerce hatta aylarca aradım ama bulamadım sonunda format attım düzeldi.[signature][hline]Wowa başladım ... Hadi hayırlısı obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 war craft i nereye yuklediysen gir o klasore w3l den gir oyuna sonra dene olmassa kenardaki gateway a bas ordan sec serveri.. fatal hatasini genelde oyun bitince verir.[signature][hline]Always Club Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar