Gothic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Moonwalk nası yapılır ya uğraşıyorum uğraşıyorum ama olmuyor iddaya girdim arkadaşla o dedi yapamassın gaza geldim yaparım dedim ama yapamıyorum yaa[signature][hline]Elveda Kişisel Bölümü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 o ne ki?[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 46 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bütün olay ayak parmaklarında bitiyo... tabi ayakkabı da kösele olmalı... ayak parmaklarınla kendini geriye doğru itmelisin....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 tamam anladım AAF- smooth criminal 'ın klibinde kucuk veled dehşet yapıodu[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 46 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Aslında çok karışık birşey deil ama olay sakin olup çok pratikte yatıyo öyle pat diye yapamıyosun. Resim çekerek kasamıycam kelimeler yeteri kadar açık olur sanıyorum: Normal durus pozisyonunda ayaklar yanana iken bir ayagın(sol ayak olsun) topugunu kaldırıyosun parmaklar yerde diğer ayak sabit, sonra sol ayagın parmaklarıyla kendini geri itiyorsun tabi sag ayagı yerde tutmanlazım.Bide tabi geriye doru iterken sol ayagı normal pozisyona getiriyosun( indiriyosun topugu) sag ayagı yeteri kadar ittiginde(ki bu sol ayagın topugunun oldugu nokta falan oluyo genelde) sag ayagın topgu kaldıryosun aynı seyi sagla ypaıyosun sonra sol sonra sag vsvs.. bilmem ne kadar anlasılır oldu ama anlamazsan birazdaha ince anlatmaya calısayım.ama akıcı sekilde yapabilmen için çok tekrar yapman lazım bir hafta falan kassan sanırım düzgün bi sekilde yaparsın.kaygan bi yüzeye çok ta gerek yok ama fayans + çorap kombinasyonu falan çok iyi sonuclar veriyo evde çalışmak için :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ha o ünlü maykıl ceksının kaldırımda yürürken böyle ışıklı mışıklı dans ettiğini sahnedeki haraket.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yapmayi ver canim alla alla :)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 catwalk biliom ben,daha guzel o[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 evet kösele ayakkabı yada fayans + çorab çok işe yarıyor. ben yapabiliyom. zor diil okadar sağını solunu karıştırmıyacan bitek:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 micheal ı taklit etmeye çalış :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar