Succubus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Alexi_Septimus, 10 Ekim 2005 14:57 tarihinde demiş ki: Ayşegül, azdırmasana evladım insanları. ahahah valla ben bişi yapmadım sadece bnmkide kırmızı dedim bianda bana döndü olay umur kızma yaw =P[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: CreepingDeath, 10 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki: said: Tamonikiden, 09 Ekim 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Bence Photoshop cok kucuk gosteriyor okulada bu renkle gidilmez.Ayrıca sacını boyuycagına sacını uzatip kıza benzesen daha iyi olur Manyakmısın abi saç uzamasıyla olcak iş değil bu bunun bi evrim falan geçirmesi lazım hemde bayabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 wtf? lan bu erkek lex yoksa WTF!?!?! cenedeki ipne sakali deilmi yoksa ben mi yanlis goruyom?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum [Bu mesaj Anelor tarafından 10 Ekim 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 zevkler ve renkler tartışılmaz insan hayata bi kere gelio içindemi kalsaymış bnde lisei bitireim bu sene upuzun saçları kıpkırmızı yapçam hehhee =)[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 yeter lAN! [Bu mesaj Lexius tarafından 10 Ekim 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ama ipne sakali war[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 noluyor anlıyamadım tam olarak ?[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 allah basıldık ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bnde anlamıorum bazı içi fesat arkadaşların demek istedii şeyleri..[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ya erkege benzio napayim[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bnde pipili kızım ztn[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bayanlarda uzun saç kesinlikle çok daha hoş oluyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bencede helena[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 uzun saç iyi güzel hoş da bakmak lazım şahsen ben hemcinslerimi uzun saçlı ama paspal görmektense kısa saçlı görmeyi tercih ederim.. hem bazılarına kısa saç da çok yakışıyor, tarz duruyorlar kesimifilan iyiyse...[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: helena, 10 Ekim 2005 22:38 tarihinde demiş ki: BENCE bayanlarda uzun saç kesinlikle çok daha hoş oluyor demeyi unutmuşun[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 11 Ekim 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Sakın kaşlarını maviye boyatıyım deme tam bi "manyak,deli, freak" olursun milletin gözünde =) Bu arada amaç saçın rengini göstermekti lütfen biz stilist değiliz. Sanırım. Hmm.[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 succubusda kızıl çok şeker duruyor. Ben çok beğeniyorum :) Koyma bence resmi.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya cidden erkek degil misin sen simdi? saka mi bu[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bazi kiza uzun, bazi kiza kisa sac yakisir. Kizillarda uzun, sarisinlarda kisa sac makbuldur. Seninki ise genel olarak olmamis. Ayrica cidden ya cekimde bi sorun var ya sakalin var, ya da ben yanlis görüyorum ?[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 11 Ekim 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 deli[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ya ben de saçımın bi kısmını kırmızıya boyıcam. Boyayı nerden aldın bi de boyaması zor mu ben beceremeyebilirim. kuzene falan mı boyatsam :/[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: kingpin, 11 Ekim 2005 00:32 tarihinde demiş ki: said: helena, 10 Ekim 2005 22:38 tarihinde demiş ki: BENCE bayanlarda uzun saç kesinlikle çok daha hoş oluyor demeyi unutmuşun * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. [signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 11 Ekim 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben mavi saç fln istemiyorum yeter ki dik dik çıkmasınlar. canıma tak etti lan daaaaaaaayt! uzatıyorum kafa mantara benzemesin diye ama bu seferde okul kurallarına uydurulan uzun saç ne kadar olur siz düşünün yani. bak adama maviye bilem boyatmış :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 adam değil o kadın, bayan, wumın :-) ben de boyayacam ya kırmızı istiyorum. nerden alcam boyayı[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: helena, 11 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki: * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. şimdi paticik.com(her sitenin doğal hakkı) yasal açıklardan zarar görmemesi için yazılmış bir yazının yarısını kırpıp oraya koyma anladın sen ne demek istediğimi :) ama yinede wo hoo[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 11 Ekim 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kingpin tarafından 11 Ekim 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar