dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Soyle bir item var elimizde. Robe of the Archmage 96 Armor 89 Armor +1% spell crit +12 Int +40 spell dmg use(375/625 mana) Nerden baksan,Legionnaire Silk Robes'dan iyi. Hatta bence Robe of Volatile Power'dan sonra oyunun en iyi pvp robe'u mage'ler icin. Bu robe'un pattern'i LBRS'deki Firebrand Pyromancer'lardan dusuyor.Pattern'i lootlamak icin mage olmak ve tailoring'in 300 olmasi lazim.(Bu arada robe,classes:mage sadece) Robe'un drop rate'i yaklasik olarak 7%. Ve her LBRS run'da bunu dusuren moblardan sadece 4 ya da 5 tane oluyor;spider'lardan onceki kamplarda. Simdi ben bu robe'u istiyorum ve LBRS'ye pick up'la grupla girmek bile zorken,hem bu 4-5 mobu kestigimde loot sirasi bana gelecek,hem de 7% sans ile pattern dusecek.Cok zor bir olasilik. Bunun yerine bir farm grubu olusturmaya karar verdim. Simdi sorum su; LBRS'de direk tank'in aggroyu alip kosmasiyla hic bir moba dokunmadan asagi edge'lere ziplasak,ordan da bu Pyromancer'larin oldugu bolgeye gelsek (yaklasik 1 dakika suruyor bu islem) Shaman,mage,warrior bu kalabaligi dagitmak icin yeterli olur mu?2 rogue'un bunlari farmlayabildigini duydum,gruba improved sap'li bir rogue alsak daha rahat olur,ama almadan da yapilir mi,bu konuda bilgisi olanlarin bilgisini rica ediyorum. Simdi bir de soyle bir hesaplama yaptim. Her instance'ta 4-5 pyromancer var.Bunlarin gruplariyla birlikte kesmek,girmek cikmak 20 dakikamizi alir.Ardindan herkes olecek,instance'da reslenip instance resetlenecek.Bu sekilde 2 saatte yaklasik 5 instance yapilabilir. 5 instance'ta 20 tane Pyromancer olur desek,7% drop'la 20 Pyromancer cok cok buyuk bir olasilikla dusurecektir patterni. Garantiye almak icin 10 instance desek,4 saat eder. 2 gunde 2'ser saatten deneyerek garantileyebilirim diye dusunuyorum. Bilgi rica ediyorum. yardim....lutfen....pls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Eğer düşerse , loot order falan tanımadan direk loot mage'e parlamaya başlar diye biliyorum ama emin değilim. Onun dışında pek de kasmaya değmez be.. LBRS pek de zor deil , günde 1-2 kere gitsen , 1 hafta bilemedin 2 haftaya düşer. Ayrıca yakın arkadaşların olmadığı sürece, oraya seninle "sırf" farmlamak için girip, ölüp , resetliyicek adam bulmakta cabası..[signature] [hline]... [Bu mesaj Krmz tarafından 10 Ekim 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 tmmda o robe'un recipe ını ah den 30g ye satıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 şimdi fark şu.. pvp robe beleş rank 8 olunca.. rob of arc +12 int vriyordu.. stat olarak.. ama pvp robe si +20 stam +20 int verir.. ha 2. olarakta rob of arcmage yapması cok zahmetli ve pahalıdır.. hiiç tavsiye etmem ama kullanan cok...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Instance resetlemek için ölmeye gerek yok?[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 lootlamak icin mage veya tailor olmaya gerek yok herkes lootlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bide ben duydugum kadarıyla 20 dakika falan sürüyo pyromancerlar icin run.öyle bikac arkadas bulursan kolay olur düşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 +12 int +1 cirt +40 spell dmg için = 500g ye gerek yok :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 pvp robe icin harcanan zamanda 10 tane robe of archmage material toplanir. ikincisi,bizim ah'de pek gorulmuyor onun patterni. ucuncusu,lootlamak icin mage ve tailor olmasi gerekiyormus,aksi takdirde pattern'in kayboldugu soyleniyor thott ve allakhazam'da okuduklarima gore. ayrica 20 sta ve 8 int'e +40 spell damage'i seve seve degisirim. material'larini toplamak maksimum 2 gunumu alir,guild bankimizda milyar tane fire essence var.water essence'lar cok basit. earth essence ve air essence tek sorun cikaran.onlar da cozulur gayet rahat bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 instance resetlemek icin herkes grouptan cikiyor vede logout cekiyor. Oyuna girdiginizde instance in en basinda olursunuz. Disari cikip partiyi kurup tekrar giriyorsunuz.[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dancic [Bu mesaj Stream tarafından 10 Ekim 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 warrior/mage/resto shaman yeterli olur mu bunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 frostmage için robe of volatile power dan çok daha iyi bi robe bu 1. 2. bı ara bende senın gıbı farmlamayı dusunmustum ama ugrasılmıo gercekten ama merak edıosan 15 dakıkada 4 kısılık grupla 1 run yapılıodu ve 3 pyro kesılıodu.sansın tabıkı var ama sonucta epıc farmlıosun 3. lootlamak ıcın tailor mage olmak falan gerekmıo.kaybolması falan filan hurafe onlar :) eskiden pattern ide bop du ama 1.4patchinde(yanlıs hatırlamıosam) boe oldu pattern. gıt gold kas ah den al robe of the voıd gıbı cok sık olmasada konuluyo ah ye ..100 150g ye alırsın[signature][hline]Mervune [Bu mesaj Reumer tarafından 10 Ekim 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 inan 1-2 ay boyunca ah'de hic goremedim bu patterni. 15 dakikada 3 pyro diyorsun.Bir saatte 12 pyro eder,iki saatte 24. 24 pyromancer'dan 7% chance ile dusmesi cok olasi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: dream_endless, 10 Ekim 2005 18:35 tarihinde demiş ki: pvp robe icin harcanan zamanda 10 tane robe of archmage material toplanir. ikincisi,bizim ah'de pek gorulmuyor onun patterni. ucuncusu,lootlamak icin mage ve tailor olmasi gerekiyormus,aksi takdirde pattern'in kayboldugu soyleniyor thott ve allakhazam'da okuduklarima gore. ayrica 20 sta ve 8 int'e +40 spell damage'i seve seve degisirim. material'larini toplamak maksimum 2 gunumu alir,guild bankimizda milyar tane fire essence var.water essence'lar cok basit. earth essence ve air essence tek sorun cikaran.onlar da cozulur gayet rahat bir sekilde. 1. ( Edit) :D 2. Pvp seti Full + dmg verir.. ornegin zaten 2 patçası kafadan +50 dmg veriyor.. ( bazı itemleri yine +1 Crit veriyor) 3. Ben 300 mining 60 Enhanter var iken Pattern i Loot ladım... çok düşündüm tailor kasmayı ama yemedi.. Hemen arkadaşım olan Nanette ( burning legion Human mage) ye verdim.. onda 300 tailor vardı yaptı kendine o da bana çıkardıgımız krol bladenin bütün parasını verdi :D 4. hoş bir robe ama masraflı ve cok zaman alır.. ben blde 500g çektiklerini biliyorum..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) [Bu mesaj ozii_x tarafından 10 Ekim 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ya pvp full set ile karsilastirma bence bunu. Burda 1 gun ugrasmayla dusurulebilecek ve yine maksimum 2 gun ugrasmayla alinabilecek bir robe'dan bahsediyoruz. Rank 8 olmak,full set tamamlamak iyi guzel hos da, pvp robe'un bu robe'dan tek artisi 20 sta,8 int. Ama eksisi,+40 dmg. Salt,set olmadan robe'lari kiyaslarsak bence bu robe daha iyi. Benim oyun anlayisima gore tabii. Sen 200 hp benim icin hayati onem tasiyor dersen bir sey diyemem. Ayrica AV sirasina gir,adam bekliyoruz ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: dream_endless, 10 Ekim 2005 18:57 tarihinde demiş ki: Ya pvp full set ile karsilastirma bence bunu. Burda 1 gun ugrasmayla dusurulebilecek ve yine maksimum 2 gun ugrasmayla alinabilecek bir robe'dan bahsediyoruz. Rank 8 olmak,full set tamamlamak iyi guzel hos da, pvp robe'un bu robe'dan tek artisi 20 sta,8 int. Ama eksisi,+40 dmg. Salt,set olmadan robe'lari kiyaslarsak bence bu robe daha iyi. Benim oyun anlayisima gore tabii. Sen 200 hp benim icin hayati onem tasiyor dersen bir sey diyemem. Ayrica AV sirasina gir,adam bekliyoruz ) ben The Mealtstromda rank 7 yim. kıl payı 8 kaçtı bu hafta 200k ya yakın hp kastım 2 rank atlamayı bekliyorum.. 1 kişi.. güzel bir guild ile.. 1 günde minimum 60k hp kasabilir.. kıyasla bakalım.. essencelere kasacagın zaman + pattent için kasacağın zaman. = Sadece güzel epic robe..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 the maelstrom'daki Alliance Horde bg farkini ben de cok iyi biliyorum. Horde'um the maelstrom'da cunku. Dedigin durum horde icin pek gecerli degil acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: dream_endless, 10 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: the maelstrom'daki Alliance Horde bg farkini ben de cok iyi biliyorum. Horde'um the maelstrom'da cunku. Dedigin durum horde icin pek gecerli degil acikcasi. biliyorum seni realm forumlaarından biliyorum neyse ben işten çıknıca gidip pvp yapim azcık:D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ya bu robe yapılması kolay pvp setten cok daha kolay hatta pek pvp yapmayan bi kişiyseniz.maksimum 2-3 günlük farm demek 10ar tane essence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 her 5 dk da bir ortalama 500 mana demek. her savasta 30+ int demek. pve için harika bir robe bence uzun savaşlarda 2 kere bile kullaniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 giev epix![signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llotheis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 mealstromda rank kasmayi baska herseye tercih ederim bi horde olarak... rank 8 oldum ama bide bana sorun nasi oldum (= surekli oyun kaybederek rank atlasam nolur atlamasam nolur zevk alamadiktan sonra bence cok daha ii robe of the arcmage eger priest diilde mage olsaydim kesin bunu tercih ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 priest olarak da truefaith'i al. hos server'ina gore degisse de warsong'da 300g. epey bi guclendiriyo.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 dream hangi realmdasın bnm de priesta invokerlardan greater fire prot pot recipe lazım random gruplarla full lbrs denemeleri cekilmez.farm gruba bende bu recipe için katılabilirim :) edit: maelstromdayım demiş zaten dream atlamıstım direk:( [signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla [Bu mesaj dwight tarafından 11 Ekim 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 llotheis sen türk müydün ya hehe. bırakın ya archmage falan çekin twill seti gezin.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar