adonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bende dün açtım accountu başladım. Sylvanas ta başladım. Human mage olaraktan. Hoşgeldinlerinizi seve seve kabul ederim :).[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 selam hoşgeldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hoşgeldin... bende sylvanas'tayım. bi sorunun olursa yardım etmeye çalışırım :) şimdiden başarılar...[signature][hline]NE Hunter 58 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hoş gelmişsin ama yanlış tarafta açmışsın karakterini (: Açsaydın şöle bi undead mage daha karizma olurdu valla :P[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 sylvanasta zaten %61 e %39 horde üstünlüğü var... yok yok iyi yapmışsın sen devam et...[signature][hline]NE Hunter 58 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 keske bl dede oyle olsa. butun gun ab de 3 takim var. ikisi uber team /afk yaziyoruz. biride disimize gore onlari yeniyoruz :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Yok Yok Horde!!! Görünüşlerini sevmiyorum :). sanki oynarsam oyun zevki die bişi kalmicak gibi geliyo. Olay tamamen duygusal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar