Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amerika serverından avrupa serverına nasıl geçilir?

nanemolla

Öne çıkan mesajlar

geçilmez[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

accountunu transfer edemezsin anlamında solemiştim ben belirtiyim.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

netten indirmeye çalıs oyunu bide ole dene şimdilik bi çaren yoksa.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com
.................eu....................................

yaptım ama olmadı..
ayrıca cdde crack dosyası falan var yapılması gerekenler yazılmıs uyguladığımda single player olarak oynayabiliorum.. iyice sinirim bozuldu.. sadece us eu ya cevirdiğimde worldofwarcraft supportla görüşüb diye uyarı geliyo...
Sosyal ağlarda paylaş

baba orjinal alcan KUTU icinden Cd key cikar onunla account aciyosun netten sonra oyuna girine acilan pencereden oyuna giriyosun illegal versiyonuyla veya kurulmus diger serverların account menagement sayfalarından almıs oldugun accountlarla orjinaline giremezsin ,

anladigim kadariyla elinde cracklı bir wow var ve orji accountun yok

yanlışsam kusura bakma ben bole anladim[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

ne cracki abi ? sen sil o oyunu sonra tekrar yükle
hiiç crackleme. o denilen dosyanın içindeki değişiklii yap. ondand sonra gir patchleri yapar kendi. (ben bu işin içinde bi gariplik seziyorum)[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

abi orjinal cd olsa ne oluur korsan cd olsa ne olur yahu??? önemli olan accdir. bu oyunu singleı da yoktur. o crack dediğin şeyin ne olduğunu anlamadım bile... sen dediğimi yaptınmı? orjinal accn var ise yukarda bahsi geçen dosyayı deiştirirsen eu serverine girer oyun. o bi sorun olmazki??[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Sosyal ağlarda paylaş

yok. sende ne hata veriyo?
wow klasörünün içindeki relmlist.wtf dosyasını aç içindekileri sil ve
"set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com"
yaz tırnaklar olmayacak
bu seferde olmazsa başka bişi vardır.
ha oyuna giriyorda char yok diosan o zaman başka bi realmda olabilir charın ona göre...[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Sosyal ağlarda paylaş

Ben cd yi amerikadan aldigim için us serverlarina girebiliyodum bitek....çünkü us den alınan cdyle bitek us account açılabilir...avrupa serverlarında oynamak için cd yi avrupadan almak gerekiyor...yani iş cdde değil account da...wtf dosyasini deiştirerek istedigin realmlere girebilirsin account un oldugu sürece...ayrica elinde us olupda avrupa serverlarında oynamak isteyenler oyunu blizzard a postalıyorsunuz cdler kitabçikarla beraber hepsini onlar size avrupa versiyonunu yolluyorlar 1 hafta falan sürüyo gidip gelmesi....
Sosyal ağlarda paylaş

walla us eu orjinal korsan farketmio korsan cd de bnm oyun us ben bizim kösedeki cd ciden aldım :D acc var 2 tane 2 side EU cok rahat giriorum sadece us yi eu yapacaksın ama oyun us ise önce patch leri bitirsin bekle sonra realmlist i degistir yoksa patch leri cekmez tum patch ler bitince us yi eu yap ve oyuna gir crack falan kopyalama olmaz :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...