nanemolla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bana yardım lazım kafayı yedim sinir oldum aldığım oyunun cdleri bozuktu gittim yeni cd cektirdim.. ama amerika serverına bağlanıyo account avrupa serverına kayıtlı.. nasıl deiştiricem?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 geçilmez[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 realm.wtf dosyanda us yazan yeri eu yap...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanemolla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bi crack dosyası varmıs nedir bilmiyorum.. eger geçilmiyorsa avrupa için amerika için türkiye için ayrı cd mi satılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanemolla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 eu yaptım ama bişey deişmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 accountunu transfer edemezsin anlamında solemiştim ben belirtiyim.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanemolla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 tonik saolasın anladım ama benim sorunum serverı oyuna kabul ettiremiyorum... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 netten indirmeye çalıs oyunu bide ole dene şimdilik bi çaren yoksa.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanemolla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 4gb nerden indirebilirim :) adres biliyorsan indiririm yapcak başka bişey bulamıyorum çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: aquila, 11 Ekim 2005 20:09 tarihinde demiş ki: realm.wtf dosyanda us yazan yeri eu yap... Bunu yapıcaksın. Crack gerekli değil.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanemolla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com .................eu.................................... yaptım ama olmadı.. ayrıca cdde crack dosyası falan var yapılması gerekenler yazılmıs uyguladığımda single player olarak oynayabiliorum.. iyice sinirim bozuldu.. sadece us eu ya cevirdiğimde worldofwarcraft supportla görüşüb diye uyarı geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 baba orjinal alcan KUTU icinden Cd key cikar onunla account aciyosun netten sonra oyuna girine acilan pencereden oyuna giriyosun illegal versiyonuyla veya kurulmus diger serverların account menagement sayfalarından almıs oldugun accountlarla orjinaline giremezsin , anladigim kadariyla elinde cracklı bir wow var ve orji accountun yok yanlışsam kusura bakma ben bole anladim[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ne cracki abi ? sen sil o oyunu sonra tekrar yükle hiiç crackleme. o denilen dosyanın içindeki değişiklii yap. ondand sonra gir patchleri yapar kendi. (ben bu işin içinde bi gariplik seziyorum)[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanemolla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 durum şu aslında orjinal cd lerim bozuk (çakma wow cdsi çektirdim) orjinal accountum var dunemaulda arkadaşın evinde başladım lvl 20 wariorum var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanemolla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 anlaşıldı bi sonuca ulaşamıyoruzz.. gidip birinden orjinal cd bulmam lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 abi orjinal cd olsa ne oluur korsan cd olsa ne olur yahu??? önemli olan accdir. bu oyunu singleı da yoktur. o crack dediğin şeyin ne olduğunu anlamadım bile... sen dediğimi yaptınmı? orjinal accn var ise yukarda bahsi geçen dosyayı deiştirirsen eu serverine girer oyun. o bi sorun olmazki??[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanemolla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende öyle düşündüğüm için cd cektirdim ama nedense olmuyo.. regedit te bi ayar varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yok. sende ne hata veriyo? wow klasörünün içindeki relmlist.wtf dosyasını aç içindekileri sil ve "set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com" yaz tırnaklar olmayacak bu seferde olmazsa başka bişi vardır. ha oyuna giriyorda char yok diosan o zaman başka bi realmda olabilir charın ona göre...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanemolla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yok baba tam olarak dediğini yapıyorum zaten.. ama olmadı ben yatıyorum yardımın için saol istanbuldan cd gelecek 2 gün daha beklicem.. restteydim zaten: ama keşke oyunda olsaydım iyi geceler saolun herkese.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben hergun kafede realmlist dosyasindaki us i eu yaparak oynuorum hic sorun yokh .)[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ben cd yi amerikadan aldigim için us serverlarina girebiliyodum bitek....çünkü us den alınan cdyle bitek us account açılabilir...avrupa serverlarında oynamak için cd yi avrupadan almak gerekiyor...yani iş cdde değil account da...wtf dosyasini deiştirerek istedigin realmlere girebilirsin account un oldugu sürece...ayrica elinde us olupda avrupa serverlarında oynamak isteyenler oyunu blizzard a postalıyorsunuz cdler kitabçikarla beraber hepsini onlar size avrupa versiyonunu yolluyorlar 1 hafta falan sürüyo gidip gelmesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 walla us eu orjinal korsan farketmio korsan cd de bnm oyun us ben bizim kösedeki cd ciden aldım :D acc var 2 tane 2 side EU cok rahat giriorum sadece us yi eu yapacaksın ama oyun us ise önce patch leri bitirsin bekle sonra realmlist i degistir yoksa patch leri cekmez tum patch ler bitince us yi eu yap ve oyuna gir crack falan kopyalama olmaz :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar