Phlox Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 daha yeni aldım çok hoşuma gitti görüntüsü herşeyi ama bir sorunum var. ses çıkışı az gibi geldi. ayarlarında avsl fln da kapalı ama sony walkmanimle aldıgım kadar yuksek ses alamıyorum. acaba bir yazılım kullanarak bunu halletmek mümkün mü ? yoksa sorun kulaklıklar mı ? bir de yanında gelen kulaklık normal bi kulaklık. cihazdaki girişte kumandalı kulaklık için olan porttan da var. acaba kutudan kumandalı birşey mi çıkması gerekiyordu ? teknosadan aldım böyle birşey olacağını sanmıyorum gerçi cevaplar için şimdiden sağolun[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ufak bir up, ve sorunun playerdan kaynaklanmadığını anladım. şarkıdan şarkıya değişiyor ki bunun da tek açıklaması şarkının kaydedildiği seviyedeçalıyo direk bu alet. şimdi sorumu değiştiriyorum, düşük sesli şarkıların ses seviyesini bilgisayarda bir program kullanarak arttırmak mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar